A játékosokat veszi célba a legújabb Acer monitor

24 hüvelykes képátló, Full HD-s natív felbontás és 144 Hz-es képfrissítési ráta – ezek a tetszetős újdonság legfőbb tulajdonságai.

A játékosokat veszi célba a legújabb Acer monitor

Az Acer egy új monitorral rukkolt elő, amely 24 hüvelykes képátlójú, 144 Hz-es képfrissítési ráta mellett üzemelő LCD kijelzővel büszkélkedik. A kifejezetten játékosoknak szánt újdonság a GN246HL típusjelzést kapta és természetesen Full HD natív felbontást alkalmaz, ami manapság meglehetősen népszerű az asztali monitorok körében.

Az új monitor TN+Film típusú LCD panelre alapoz, amely mögött LED-es háttérvilágítás teljesít szolgálatot. A szóban forgó TN+Film panel 1 ezredmásodperces G2G válaszidővel gazdálkodik, fényerőssége pedig 350 cd/m^2-es értéket képvisel. A natív kontrasztarány 1000:1, a dinamikus pedig 100 000 000:1 értékkel bír.

Az Nvidia 3D Vision technológiájával kompatibilis megjelenítő videó bemenetei között egy D-Sub, egy DVI és egy HDMI 1.4a csatlakozó sorakozik. Az egyszerű, de tetszetős állvány ezúttal csak a kijelző döntésére ad módot, magasságállításra sajnos nem. Fogyasztás tekintetében aktív üzemmódban 22,6 wattra, alvó módban pedig 0,42 wattra kell felkészülni.

A friss megjelenítő várhatóan a hónap végén válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, ára pedig 279 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward