A HTC szerint nincs szükség nagyobb telepekre

Érdekes kijelentést tett a taiwani vállalat, de közel sem alaptalanul. A vállalat elmondása szerint, több felmérést is végeztek azzal kapcsolatban, hogy a vásárlók mit részesítenek előnyben egy okostelefonnál. A mérleg két végén a nagyobb akkumulátor és a vékonyabb kialakítás állt. 

A HTC szerint nincs szükség nagyobb telepekre

Érdekes kijelentést tett a taiwani vállalat, de közel sem alaptalanul. A vállalat elmondása alapján, több felmérést is végeztek azzal kapcsolatban, hogy a vásárlók mit részesítenek előnyben egy okostelefonnál. A mérleg két végén a nagyobb akkumulátor és a vékonyabb kialakítás állt.

A felmérés eredményét már mindenki láthatja, mivel a One széria tervezésével kapcsolatban zajlottak a közvélemény kutatások. Ennek során a 3000+ mAh-s telep és a pengevékony felépítés csapott össze. Érdekes módon a jövendőbeli felhasználók nagyobb része döntött úgy, hogy inkább sűrűbben dugná töltőre a mobilkészülékét, csak az legyen a lehető legvékonyabb. A One termékcsalád végül ilyen konfigurációkban érkezett:

[list type="unordered"]

[*]HTC One X - 8,9 milliméter - 1800 mAh

[*]HTC One S - 7,95 milliméter - 1650 mAh

[*]HTC One V - 9,24 milliméter - 1500 mAh

[/list]

Jól láthatjuk, hogy egyedül a One V esetében lehet elegendő egy ekkora telep, de ott is csak azért mert a hardver viszonylag alacsony teljesítménnyel rendelkezik. Az első tesztek során sajnos meg is kapták a kemény kritikákat ezért a telefonok. A One S különösen érdekes, mivel itt már a következő generációs, 28 nm-es Snapdragon SoC található a gépben, és ennek ellenére is csak átlagos az üzemideje. Az egyetlen mentsvára a vállalatnak ilyen szempontból a One XL lehet. Ez egyelőre még nem jelent meg, de az előzetes specifikációk alapján a One X 28 nm-es lapkakészlettel szerelt, LTE képes variánsa lesz ez a gép. Itt 0,4 milliméterért cserébe 850 mAh-val nagyobb, 2650 mAh-s akkumulátort rejthet a hátlap.

[vote id="77" style="width: 450px; margin: 0 auto"]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward