A Honor bejelentette, hogy ott lesz IFA-n, és bemutatót is tart

A vállalat új okoseszközöknek a bemutatására készülhet, és valószínűleg mobil is kerül majd a kamerák kereszttüzébe.

A Honor bejelentette, hogy ott lesz IFA-n, és bemutatót is tart

A Huawei alá tartozó Honor márka már biztosan képviseltetni fogja magát az IFA keretében, legalábbis, ha a rendezvény az előzetes információknak megfelelő módon megtartásra kerül. Napjainkban ezt mindenképpen ki kell emelni, mert bizony gyorsan változnak a dolgok a koronavírus-járvány miatt. A betegség a régiónkat most kevésbé érinti, de ez nem mindenhol van így, és napról napra születnek szigorú korlátozások, ha a helyzet éppen úgy alakul.

Jelen állás szerint Berlinben az IFA úgy kerül megrendezésre, hogy csak viszonylag szűk rétegnek lesz lehetősége arra, hogy a helyszínen jelen legyen. Az IFA illetékesei úgy döntöttek, hogy a kiállítók mellett csak a sajtó munkatársai utazhatnak ki a helyszínre. És természetesen kiemelt óvintézkedésekre lehet számítani. Fokozott ellenőrzések várnak majd az emberekre, mérni fogják a testhőmérsékletet a rendezvény több pontján is, és folyamatosan megy majd a levegő tisztítása.

Galéria megnyitása

Fertőtlenítő szinte minden helyszínen lesz elhelyezve, kötelező lesz viselni szájmaszkot, és a csoportok mindig kontrollált létszám mellett vehetnek részt az IFA keretében a kisebb bemutatókon. Egyébként Németországban nem igazán lehet októberig megtartani olyan eseményeket, amik 5000 főnél több embert vonzanak, szóval az IFA szervezőinek nincs egyszerű helyzete.

A Honor szeptember 4-én rendezi majd meg a sajtókonferenciáját, szóval a három napos esemény közepét veszi célba, ugyanis a tervek szerint szeptember 3-án fogja kezdetét venni az IFA, és szeptember 5-ig tart. Az adott helyszínen, 11 óra 25 perckor lesz a Honor által szervezett bemutató.

Galéria megnyitása

A márka sajtótájékoztatójának a címe „Expand Your Smart Life”, vagyis terjeszd ki az okos életed, amiből arra következtethetünk, hogy a felhasználók életének megkönnyítésére szolgáló megoldásokkal próbál majd előrukkolni a márka. Viselhető kiegészítők, de akár lakásban használatos eszközök is felbukkanhatnak majd a kiállításon. És azt biztosan lehet borítékolni, hogy okostelefon is lesz az újdonságok sorában. De mivel a Honor termékkínálata mostanra elképesztően széles lett, így egyénként nagyon nehéz azt megjósolni, hogy pontosan mire is számíthatunk. A cég már kínál karperectől mobilokon, tableteken és számítógépeken, hálózati eszközökön át televízióig mindent.

A Honor mellett például a TCL, az LG és a Huawei is megerősítette már, hogy részt kíván venni az eseményen. És ezek a vállalatok általában az IFA nulladik vagy első napján fogják megrendeznie a bemutatóikat. A legelső kiállító pedig a Qualcomm lesz, aki sajtótájékoztatót fog tartani, legalábbis jelen állás szerint.

A berlini elektronikai kiállítás keretében reményeink szerint sok új információval és friss termékkel gazdagodunk majd. De valószínűleg 2020-ban sokkal kisebb súlya lesz az IFA-nak, mint korábban volt, és előre láthatólag sok olyan cég lesz, ami korábban mindig szerepet vállalt, most viszont inkább teljesen kihagyja a dolgot, vagy legalábbis a helyszínre nem utazik el. És idén rengeteg online figyelemmel követhető műsor lesz, szinte mindenről lehet majd internetes közvetítésben értesülnie az érdeklődőknek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap