A GTS az Alcatel-Lucentet választotta hálózat építéséhez

A GTS az Alcatel-Lucentet választotta hálózat építéséhez

A GTS Central Europe (GTS CE) az Alcatel-Lucent céget (amelynek részvényei az Euronexten, a párizsi tőzsdén és a NYSE-en ALU néven forognak), a vezetékes, mobil és konvergens szélessávú hálózatok, az ip-technológiák, -alkalmazások és -szolgáltatások piacának vezető vállalatát választotta partnerül az üzleti és nagykereskedelmi ügyfeleit kiszolgáló Ethernet hálózatának kiépítéséhez. Az Alcatel-Lucent IP/MPLS és üzleti hozzáférési megoldásai, valamint professzionális szolgáltatásai nagy sebességű adatátviteli kapcsolatot tesznek lehetővé a GTS CE teljes - Csehországon, Szlovákián, Lengyelországon, Magyarországon, Románián, illetve Ausztrián és Németországon átívelő - távközlési hálózatán.

Az IDC várakozásai szerint a hagyományos és ip alapú virtuális magánhálózatok (Virtual Private Network, VPN) penetrációjának csökkenésével, valamint a nagy sávszélességet igénylő alkalmazások terjedésével az Ethernet-használat jelentősen nő majd, különösen Közép-Európában, ahol az Ethernet alapú szolgáltatások elterjedtsége még viszonylag alacsony - mondta el James Eibisch, a piackutató cég európai, közel-keleti és afrikai üzleti hálózati szolgáltatásokért felelős kutatási igazgatója. Az IDC előrejelzése szerint az Ethernet-szolgáltatások piaca 2013-ra 5,6 milliárd dollárra nő Európában, ami 123 százalékkal magasabb, mint 2009-ben. A GTS az elsők között kínál majd a teljes közép-európai régióra kiterjedő Carrier Ethernet szolgáltatásokat.

A GTS CE a cégre szabott adat-, internet- és hangszolgáltatások széles választékát kínálja majd vállalati ügyfeleinek és nagykereskedelmi partnereinek - mondja Ignacio Irurita, a távközlési szolgáltató műszaki igazgatója. "Az Alcatel-Lucent megbízhatóságát, széles körű referenciáit és korábbi sikeres együttműködésünket figyelembe véve meggyőződésünk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítjuk majd a balti államoktól a Fekete-tengerig" - tette hozzá.

"Az Alcatel-Lucent professzionális szolgáltatásokkal kombinált IP/MPLS és üzleti hozzáférési megoldásai kiváló minőségű, stabil adatkapcsolatot biztosítanak" - mondja Luis Amago, az Alcatel-Lucent közép- és dél-európai vállalati informatikai alkalmazásokért felelős vezetője. "A megoldásaink lehetőséget kínálnak a GTS CE számára, hogy a szolgáltatásait új, alternatív módon juttassa el ügyfeleihez egy innovatív és rendkívül versenyképes ajánlat révén" - tette hozzá. A GTS CE három Ethernet alapú szolgáltatással lép majd piacra, amelyeket optikai, rádió- és hagyományos rézdrót hálózaton keresztül juttat el ügyfeleihez. n

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward