A Gigabyte belép a memóriapiacra

Az első AORUS márkájú memóriacsomagban két normál memóriamodul lapul, amelyek RGB LED alapú világítást is kaptak, de rajtuk kívül két további modul is jön, de már csak memóriachipek nélkül.

A Gigabyte belép a memóriapiacra

A Gigabyte vezetése egy meglehetősen fura lépésre szánta el magát, amelynek eredményeként hamarosan kapható lesz a vállalat első saját memóriacsomagja, ami Aorus márkanév alatt válik elérhetővé az üzletek polcain.

Galéria megnyitásaEgy igencsak speciális megoldásról van szó, ami alapvetően kétcsatornás csomagnak tekinthető, hiszen 2 x 8 GB-nyi DDR4-3200 MHz-es memóriamodul lapul benne,némi RGB LED alapú világítással megfűszerezve. A modulok CL16-18-18-38-as időzítésen ketyegnek, effektív órajelük 3200 MHz, üzemi feszültségük pedig 1,35 V. Ahogy az lenni szokott, az XMP 2.0-s támogatás sem hiányzik majd a kínálatból, így a névleges paraméterek beállítása zökkenőmentes lesz. Az új modulok egyébként Samsung B-die lapkákra támaszkodnak, azaz jó minőségűek lesznek.

Igen ám, de a két normál memóriamodul mellé két másik memóriamodul is jár, amelyeken memóriachipek ugyan nincsenek, de ők is megkapják a szálcsiszolt alumínium hűtőbordákat, valamint az RGB LED alapú világítást is.

A dummy moduloknak köszönhetően mind a négy memóriafoglalatba kerülhet világító modul, ami jótékonyan hat a rendszer belsejének összképére. Az új memóriamodulok mindegyike kompatibilis a Gigabyte RGB Fusion alkalmazásával, vagyis a világítás színei és effektjei szoftveresen módosíthatóak, és a beállítások a két dummy modulra is érvényesek lesznek. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy a vásárlók költséghatékonyan jussanak négy memóriamodulhoz, amelyek mindannyian rendelkeznek RGB LED világítással.

Az AORUS RGB LED DDR4-3200 MHz-es kétcsatornás memóriacsomag várhatóan június végén kerülhet forgalomba, ára 229 dollár lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward