A GeForce GTX és RTX videokártyák egyszerre lesznek piacon egy darabig

A régóta forgalomban lévő GeForce GTX 10-es sorozatú videokártyák néhány hónapig még elérhetőek maradnak kereskedelmi forgalomban. Egyszerűen azért, mert túl sok van belőlük raktáron...

A GeForce GTX és RTX videokártyák egyszerre lesznek piacon egy darabig

Az Nvidia GeForce RTX sorozatú videokártyáinak első hulláma szeptember 20-án, azaz pontosan 10 nap múlva kerül az üzletek polcaira. Első körben a GeForce RTX 2080 Ti, a GeForce RTX 2080 és a GeForce RTX 2070 jelenik meg, de a negyedik negyedév folyamán talán a GeForce RTX 2060 érkezésére is számíthatunk, ami a GeForce GTX 1060-hoz hasonlóan igazi slágertermék lehet.

A vállalat pénzügyi igazgatója, Colette Kress nemrégiben, amikor az aktuális pénzügyi eredményeivel kapcsolatban adott tájékoztatást, elmondta, hogy a 2018-as év végéig együtt lesznek forgalomban a GeForce GTX és a GeForce RTX sorozatú videokártyák. A nagy karácsonyi ajándékvásárlási láz idején reményeik szerint mind a régi, Pascal alapú, mind pedig az új, Turing alapú modellek remekül fognak teljesíteni, legalábbis a cég ezt szeretné – valószínűleg mindent meg is tesznek a siker érdekében.

A dolog persze nem véletlen, hiszen a több, mint két éves GeForce GTX 10 sorozat tagjaiból hatalmas raktárkészleteket sikerült felhalmozni, amitől még nem sikerült megszabadulni. A kriptovaluta-szegmensben ugye visszaesett a kereslet a „bányászkártyák” iránt, hiszen a legtöbb esetben már nem kifizetődő bányászfarmot üzemeltetni, a gamerek egy része pedig az új videokártyákra vár, így elhalasztják a vásárlást.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap