A Galaxy J-szériát is elérte az Android 9.0

A Galaxy J-szériát is elérte az Android 9.0

A Samsung minden eddiginél lendületesebben frissíti az elmúlt hónapokban a korábban megjelent okostelefonjait, és ennek köszönhetően már az első Galaxy J-széria első tagja is részesülhet az új főverzióból. A vállalat a Galaxy J8 esetében indította útjára először az Android 9.0 frissítést, de ezt valószínűleg más modellek is követni fogják.

A Samsung már a Galaxy Note FE okostelefonig visszamenően minden felsőkategóriás eszközét frissítette, és a Galaxy A-széria több tagja is megkapta az Android Pie alapú rendszert, mire beérett a Galaxy J8 esetében is az új szoftver. A dél-koreai alakulat ezúttal is ugyanazt a receptet követi, mint a többi mobil esetében. Ez azt jelenti, hogy az Android 9.0 operációs rendszer mellett a vállalat szakemberei a teljesen új One UI grafikus felhasználói felületet is használatba vették. A Samsung ennél nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a nagy kijelző mellett is jó kezelhetőség legyen biztosított, és ez jól is jön majd a Galaxy J8 esetében, ami már 6 hüvelykes megjelenítővel van ellátva. A felhasználók számos egyéb pozitív előrelépést is felfedezhetnek majd a készüléken a frissítést követően.

Galéria megnyitása
Samsung One UI

A frissítés kapcsán mindenképpen megemlítendő, hogy a Samsung itt először már az áprilisi biztonsági frissítés lett használatba véve, szóval ilyen tekintetben sem érheti szó a ház elejét. A Samsung egyébként általában jól teljesít a biztonsági csomagok szállítását figyelembe véve, szóval ezt valószínűleg más mobiljai is meg fogják kapni egy kisebb időközi frissítés keretében.

A Samsung Galaxy J8 először Oroszországban frissül, és az érintettek ennek az érkezéséről értesítést kapnak, majd OTA módon telepíthetik. Amennyiben megfelelő a hálózati kapcsolat és a töltöttségi szint, akár azonnal, menet közben is letölthető és igénybe vehető, amint hozzáférhetővé válik a felhasználó készülékén.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap