A Galaxy bemutatta a Thunder GT 128 Pro SSD-t

Átlagos jellemzőkkel és visszafogott árral indul útjára a friss modell.

A Galaxy bemutatta a Thunder GT 128 Pro SSD-t

A főként kedvező árú grafikus kártyáiról ismert Galaxy sok más gyártóhoz hasonlóan nem akar kimaradni az SSD bizniszből sem, és igyekszik egy szeletet kihasítani a tortából saját maga számára is. Saját SSD modelljeivel elsősorban a hatalmas kínai régióra koncentrál, de a termékek más piacokon is sikeresek lehetnek.

A most bejelentett Thunder GT 128 Pro neve információval szolgál a tároló tárkapacitásával kapcsolatban, amely egy 128 GB-os szilárdtest meghajtó a szokásos 2,5 hüvelykes méretben, a már kötelezőnek tekinthető SATA 6 Gb/s-os interfésszel szerelve. A meghajtó belseje Toshiba által gyártott friss Toggle-NAND flash lapkákat rejt, a vezérlésért pedig egy JMicron JMF667H processzor a felelős, egyelőre ismeretlen mennyiségű DRAM gyorsítótárral kiegészítve.

A háttértár az adatátvitelt tekintve átlagos értékeket kínál, a szekvenciális olvasás 480 MB/s, míg a szekvenciális írás 300 MB/s-ban van maximalizálva. QD64 olvasásnál az IOPS mértéke 70 000, míg ugyanez írásban 58 000-re van megadva. A Galaxy Thunder GT 128 Pro meghajtó a kínai piacon még ebben a hónapban elérhetővé válik, várható vételára 128 amerikai dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward