A Corsair új gamer egere 12 000 DPI-s felbontással dolgozik

Az újdonság súlyozható kivitelben érkezik, alapját pedig alumíniumváz adja. A fedélzeten RGB LED alapú világítás éppúgy van, mint 8 darab programozható gomb.

A Corsair új gamer egere 12 000 DPI-s felbontással dolgozik

A Corsair M65 PRO RGB FPS Gaming Mouse névre keresztelt gamer egere megfelel a modern kívánalmaknak. Az újdonság alapját repülőgépiparban is használatos alumíniumból készített váz adja, amelyen műanyag paneleket helyeztek el.

A nyolc darab programozható egérgombbal ellátott termék két felső egérgombja 20 millió kapcsolást kibíró Omron mikrokapcsolókkal rendelkezik, a görgő pedig fémből készült, de a kényelmes használat érdekében gumibevonatot is kapott. Minden gomb helyét körültekintő tervezés után jelölték ki, így a gombok remekül kézre esnek – beleérte a dedikált sniper gombot is.

Az új egér lelkét egy 12 000 DPI-s felbontással dolgozó optikai szenzor adja, amelynek érzékenységét a mellékelt szoftveren, illetve a dedikált DPI váltó kapcsolón keresztül szabadon lehet módosítani – 100 DPI-től egészen 12000 DPI-ig. A szenzor működése extraként a különböző felületekhez kalibrálható, ami még pontosabb mozgásérzékelést tesz lehetővé. Az egérgombok természetesen programozhatóak, ehhez csak a Corsair Utility Engine segítségét kell igénybe venni. A szoftver nem csak komplex makrók létrehozására jó, hanem az RGB LED alapú, három zónára osztott háttérvilágítás színárnyalatának és működésének testreszabásához is. Az egér a fedélzeti memóriájában tárolja a makrókat.

Az elegáns gamer egér nagyméretű PTFE talpakon siklik, az adott rendszerhez pedig 1,8 méter hosszú szőtt USB 2.0-s kábelen keresztül csatlakozik. A polling ráta állítható, így az 1000 Hz-es mellett 500 Hz-es, 250 Hz-es vagy 125 Hz-es érték egyaránt választható. Az újdonság 118 milliméter hosszú, 72 milliméter széles és 39 milliméter magas, súlyok nélküli tömege pedig 115 gramm, de az extra súlyokkal ez az érték 135,5 grammig nőhet. A gyártó összesen hat darab súlyt mellékel a termékhez – ezek közül 3-3 egyforma.

A fekete és fehér tetőlappal egyaránt elérhető egér dizájntól függetlenül egységesen 60 dollárba kerül – listaáron. A Corsair M65 PRO RGB FPS Gaming Mouse várhatóan áprilistól kezdve lesz elérhető az üzletek polcain.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward