A CES alkalmával mutatkozik be a Dell ultrabookja?

Az ultrabook konfigurációk körül hatalmas az érdeklődés manapság, pedig a termékek szegmense igazából még be sem indult. A hírek szerint a következő év folyamán a Dell is előrukkol saját ultrabook konfigurációjával, amely a CNet News munkatársai szerint a CES alkalmával mutatkozik be a nagyközönség előtt.

A CES alkalmával mutatkozik be a Dell ultrabookja?

Az ultrabook konfigurációk körül hatalmas az érdeklődés manapság, pedig még be sem indult a gépek áradata. A hírek szerint a következő év folyamán a Dell is előrukkol saját ultrabook konfigurációjával, amely a CNet News munkatársai szerint a CES alkalmával mutatkozik be a nagyközönség előtt.

A 2012-es CES január tizedike és tizenharmadika között kerül majd megrendezésre és több okból is érdekes lesz. Egyrészt most is rengeteg új konfiguráció, illetve új termék teszi tiszteletét a rendezvényen, másrészt a pletykák szerint az Intel is bemutatja majd a Sandy Bridge processzorok utódjául szánt Ivy Bridge modelleket, amelyek az üzletek polcain majd csak tavasszal jelennek meg. Az Ivy Bridge processzorok formális rajtja mellett más érdekességet is tartogat a CES: itt mutatkozik be a Dell ultrabookja. A hírek szerint van rá némi esély, hogy a termék az új, Ivy Bridge mobil processzorok valamelyikét alkalmazza majd, de a realitás inkább azt súgja, hogy a gyártó inkább egy 17W-os TDP-vel ellátott Sandy Bridge processzort pakol majd a termékbe, hogy azt minél hamarabb piacra dobhassa. Amennyiben mégis Ivy Bridge processzorra esik a vállalat választása, akkor a Dell ultrabookja majd csak valamikor áprilisban kerülhet a boltok polcaira.

Az alacsony fogyasztású Ivy Bridge mobil processzorok magasabb teljesítményű, a jelenlegieknél olcsóbb ultrabookok gyártását is lehetővé teszik majd, legalábbis elméletileg, minden az Intel árazásától függ majd. Jelenleg az ultrabookok 900 dollár környékén kezdődnek árban, jövőre azt várják az elemzők, hogy a legolcsóbb példányok 600-700 dolláros szintig lemennek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward