A bakelitek reneszánsza

A bakelitből MP3-ba konvertáló eszközök legújabb generációját képviseli az Ion Audio két új USB-s 'lemezjátszója'.

A bakelitek reneszánsza

Szinte mindenhol a világon, szinte mindenkinek a garázsában lapul legalább két nagy doboz ősi bakelit lemez, amit ugyan már nem tudnak mivel lejátszani, de ahhoz sincs szívük, hogy megváljanak tőlük. Ezeket a "dobozolt" zenéket szabadíthatja fel igen hathatósan a bakelitből MP3-ba eszközök legújabb generációját képviselő két új USB-s 'lemezjátszó' az Ion Audio-tól. A $150-os iTTUSB05 és a $250-os iTTUSB10 a 2006-ban kiadott iTTUSB örökösei, és jár hozzájuk az Ez Vinyl Converter c. program is (a MixMeister fejlesztése), ami a bakelitről egyenesen iTunes zenefájlokká alakítja a számokat. A lemez védelméről porfogó-fedél is gondoskodik, a beépített preampoknak köszönhetően pedig phono-in jackes audio-vevőkészülékre sincs szükség. Rendelkeznek továbbá integrált RCA kábelekkel is, valamint 45 és 78 RPM lejátszási sebességre is képesek.

A karcsú váznak és az elülső kezelőfelületnek köszönhetően az iTTUSB05 gond nélkül beilleszthető bármilyen már meglévő sztereó-készletbe, az integrált USB port pedig gondoskodik a PC-vel vagy MAC-el való zökkenőmentes kapcsolatról, megnyitva így az utat a gyors bakelit-MP3 konverzióhoz.

Az előbb említetteken felül az iTTUSB10-es változat pedig még olyan "luxus-extrákkal" is rendelkezik, mint például a lekerekített sarkú dizájn és az emelőkapcsolós S-alakú hangszedő-kar. Ezen felül az output lehetővé teszi a phono és a line output közti könnyed átkapcsolást is. A könnyed és sima, egykábeles USB csatlakozás pedig természetes és magától értetődő.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward