99 dolláros okosórát készít az ASUS?

Ha igazak a pletykák, akkor az árversenyt mindenképpen az ASUS nyerheti – már amennyiben a termék szolgáltatások és dizájn terén is kellően versenyképes lesz.

99 dolláros okosórát készít az ASUS?

Az ASUS hamarosan bemutathatja a piac legolcsóbb androidos okosóráját, amely az Android Wear szegmensben elhelyezkedő konkurens termékek orra alá is komoly mennyiségű borsot törhet. A legfrissebb értesülések alapján ez lehet a helyzet, legalábbis a TechCrunch munkatársai az ASUS terveit ismerő informátorok állításaira hivatkozva erről számoltak be.

Az ASUS első Android Wear okosórája a dolgok jelenlegi állása szerint árazás tekintetében a 99 és 149 dollár közötti szegmensben foglalhat helyet, így sokkal kedvezőbb áron lehet majd hozzájutni, mint a Google I/O alkalmával bejelentett Android Wear okosórákhoz. Most a legolcsóbb ilyen terméket a Samsung kínálja, méghozzá a Gear Live személyében, amely mindössze 199 dolláros listaárral rendelkezik. A The Verge értesülései szerint a legdrágább megoldás a Motorola Moto 360-asa lesz a maga 249 dolláros árával.

Illusztráció

Hogy mégis mire számíthatunk az ASUS okosórájával kapcsolatban? A jelek szerint AMOLED alapú kijelzőre, illetve szeptember folyamán esedékes bemutatóra – egyelőre sajnos csak ennyi információ szivárgott ki az ár tekintetében mindenképpen vonzónak ígérkező termékkel kapcsolatban. Sajnos az sem tudható, hogy az újdonság riválisaihoz képest mit kínál, de remélhetőleg rövidesen több információ is napvilágot lát, hiszen szeptember már nincs messze.

A fentebb említett ársáv miatt sokak számára lehet vonzó az ASUS terméke a nem is oly távoli jövőben – most már csak az a kérdés, hogy ezért az összegért cserébe milyen szolgáltatásokat, illetve milyen teljesítményt kapunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward