9,7-es e-papírt kínál az E-Ink a gyártóknak

Más fejlesztőknek is felajánlotta az E Ink Corporation az Amazon nemrégiben kiadott új, 9,7 hüvelykes Kindle DX-jében alkalmazott e-papír-kijelző prototípus-készletét, melynek segítségével így mások is alkothatnak hasonló képességű saját e-olvasókat.

9,7-es e-papírt kínál az E-Ink a gyártóknak

Más fejlesztőknek is felajánlotta az E-Ink Corporation az Amazon nemrégiben kiadott új, 9,7 hüvelykes Kindle DX-jében alkalmazott e-papír-kijelző prototípus-készletét, melynek segítségével így mások is alkothatnak hasonló képességű saját e-olvasókat.

Ez a kijelző hüvelykenként 150 pixeles felbontást biztosít, és "számos" szürkeárnyalat megjelenítésére képes. Egyéb tekintetben azonban hagyományos e-papírnak mondható, és pontosan annyit is tud, se többet, se kevesebbet.

A fejlesztői készlet egy képernyőt tartalmaz, ceruzával, valamint egy Linux x86-os operációs környezetet. Mellékelik még hozzá a megfelelő fejlesztői szoftvert, különböző minta-képeket, nyílt forráskódú kezelőprogramokat és alkalmazásokat, köztük MMC-kártyákat, Bluetooth-ot és USB-t is támogató eszközökkel.

Már előrendelhető, de csak a hó végén kezdik szállítani - egy készlet $4.000-t kóstál. Hogy mindez mennyire jelentős mértékben fog hozzájárulni az e-olvasók választékának további bővüléséhez (és főként az olcsósodásához), az még több, mint kérdéses, de majd elválik. A remény örök.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward