9,7 colos vegyesfelvágott a Media-Techtől

A Media-Tech három egészen hasonló konfigurációt mutatott be. A tulajdonságok mellett a kedvező ár hozhatja meg a népszerűséget.

9,7 colos vegyesfelvágott a Media-Techtől

Az alacsony áron kínált táblagépekre egyre nagyobb kereslet mutatkozik, így nem csoda, hogy ismét egy új szereplővel bővült a szerencsét próbálók köre. Bár a Media-Tech már próbálkozott a tabletek piacán, komolyabb sikereket nem tudtak elérni. Egyrészt még nagyon kezdetlegesek voltak az első megoldásaik, másrészt csak kisebb, 7 hüvelykes modellekkel dolgoztak. Mostanra a minőség és a képességek tárháza is más szintre lépett.

Imperius Tab 10 LT

Az újdonságok az Imperius Tab 10, Imperius Tab 10 LT és Imperius Tab 10 3G néven fognak debütálni. Ezek mindannyian a RockChip RK3066 köré épülnek, és a rendszermemória is egyaránt 1 GB-os mindegyikben. A két 1,6 GHz-es Cortex-A9-es processzormag és a Mali-400 MP4 grafikus egység mellett a tárhely 8 GB lesz a 10 LT esetében, míg a másik kettőnek 16 GB-nyi jutott; a bővítési lehetőség mindenhol megvan. A kapcsolati képességek között egy kiemelendő variáns van, a Tab 10 3G, ahol a HSDPA hálózati modem teszi teljessé a képet a Bluetooth 4.0-n és a 802.11 b/g/n támogatású Wi-Fi-n túlmenően.

Imperius Tab 10

Az Imperius Tabok megjelenítője 9,7 colos képátlóval rendelkezik, felbontása 1024x768, ám az IPS technológia a Tab 10 LT-nek nem adatott meg, csak a trió többi tagjának. A kamerák tekintetében ismét van egy kiugrónk, aki a többiek előtt jár, és a 2 megapixeles hátlapi modul mellé, hasonlóan 2 megás előlapi kamerát társít. Aki előnyt élvez, ismét a Tab 10 3G; a Tab 10 és a Tab 10 LT mindössze VGA modult kapott. Az operációs rendszer mindegyiknél az Android 4.1 lesz, és ennek a frissítésével nem is igazán érdemes számolnia a vásárlóknak.

Imperius Tab 10 3G

A 8000 mAh-s kapacitású akkumulátorból táplálkozó gépek között tehát az Imperius Tab 10 LT a leggyengébb láncszem a kijelző és a tárhely miatt. Ennek az ára 55 ezer forint, és már kapható is. Ugyanez a helyzet az arany középúton járó Imperius Tab 10-zel is. Ennél az ár már 66 ezer forintra emelkedett, de ezért cserébe kiegyensúlyozottabb specifikációt kapunk. A Media-Tech zászlóshajója a pehelysúlyú, 518 grammos Imperius Tab 10 3G lett (a többi 613 g). Ez sokak örömére jobb hálózati képességekkel és nagyobb felbontású kamerával van felvértezve, amit minden bizonnyal az ára is mutatni fog, várhatóan ismét kb. 10 ezer forint felárral kell számolnunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward