82-hüvelykes Samsung LCD-TV

A Samsung bemutatta 82-hüvelykes LCD paneljét, ami a piacon egyedülállóan 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik.

82-hüvelykes Samsung LCD-TV

A Samsung bemutatta 82-hüvelykes LCD paneljét, ami a piacon egyedülállóan 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik.

A vállalat állítása szerint a legújabb termékük elképesztően tiszta képet nyújt 120 Hz-es technológiájával, ami csaknem a jelenleg piacon lévő technológia kétszerese. Ráadásul a panel LED-háttérvilágítású, aminek a népszerűsége napjainkban az egekben szárnyal. Az iparág szakértői azonban figyelmeztetik a gyártókat. Szerintük a költségek csökkentése érdekében a háttérvilágítású paneleket gyártó cégeknek javítani kell hibaarányukon, ugyanis az ilyen technológiával készült termékek ára jóval magasabb mint a többi technológiával készült modelleké.

"Én személy szerint reménykedek, hogy egy újgenerációs, ultra-magas minőségű LCD-panel piac fog megnyílni, a lakásban és nyilvános helyeken való kristálytiszta megjelenítés iránti igény miatt." - közölte Kim Sang-soo, a Samsung LCD technológiai központjának elnöke.

A kiállításon továbbá a vállalat egy új LCD-készítési technológiát is bemutatott, ami az eddig használt a fotolitografikus folyamatot fogja felváltani. Ezzel csökkenthető a felhasznált kémiai anyagok mennyisége, így környezetkímélőbben lehet előállítani a paneleket. A Samsung még egy újdonságot is tervez, egy 3-hüvelykes WVGA AM OLED-kijelzővel rendelkező e-business kártyát szeretne majd bemutatni, valamint egy 2-hüvelykes kijelzővel felszerelt útlevelet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward