802.11ax WiFi és Bluetooth 5.0-s támogatást hoz a TP-Link új bővítőkártyája

A PCI Express 2.0 x1-es csatolófelülettel ellátott bővítőkártya kombinált vezeték nélküli adatátviteli sávszélessége 3000 Mbps.

802.11ax WiFi és Bluetooth 5.0-s támogatást hoz a TP-Link új bővítőkártyája

A TP-Link szakemberei egy új bővítőkártyát készítettek, amelynek köszönhetően a régebbi asztali számítógépek is felvértezhetőek 802.11ax WiFi támogatással, amennyiben az otthoni hálózati infrastruktúra fejlesztése miatt szükséges. Számukra érdemes lehet néhány pillantást vetni az Archer TX3000E típusjlezéssel ellátott kétantennás megoldásra, amely a 802.11ax WiFi mellett még Bluetooth 5.0-s támogatást is nyújt – utóbbi akár vezeték nélküli fejhallgatókhoz, billentyűzetekhez és egerekhez egyaránt jól jöhet, ha Bluetooth-on keresztül szeretnénk őket csatlakoztatni a PC-hez.

Galéria megnyitása

Az Archer TX3000E lényegében az Intel AX200-as WLAN vezérlője köré épül, amelyre passzív hűtés került, az adott rendszerhez pedig PCi Express 2.0 x1-es csatolófelületen keresztül kapcsolódhat a termék. Amennyiben a Bluetooth 5.0-s vezérlőt is szeretnénk munkára fogni, egy szabad alaplapi USB tüskesort is alkalmaznunk kell, hiszen ez a vezérlő nem a PCIe csatolón keresztül kommunikál – a szükséges kábelt természetesen tartalmazza a csomag.

Hogy sebességek terén mire számíthatunk? Az 5 GHz-es frekvenciatartományon belül maximum 2402 Mbps-os, míg a 2,4 GHz-es frekvenciatartományon belül 574 Mbps-os maximális adatátviteli sávszélességre, vagyis a kombinált adatátviteli tempó eléri a 3000 Mbps-ot – innen a TX3000E elnevezés. A mellékelt antennákat, amelyek forgathatóak és irányba is állíthatóak, csatlakoztathatjuk közvetlenül a kártya hátlapi porjaira, de akár a mágneses állványt is bevethetjük, amellyel könnyebb dolgunk van, ha a lehető legjobb helyet keressük számukra.

Galéria megnyitása

A TP-Link Archer TX3000E már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 79,9 euró.

-

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap