8 TB-os külső adattárolóval állt elő a Silicon Power

A Stream S07 egyesíti a dizájnt és a funkcionalitást, egy reped kő külsejét öltötte magára szimbolikus jelleggel.

8 TB-os külső adattárolóval állt elő a Silicon Power

A Silicon Power nagyon sok hordozható adattárolót tett már le az asztalra, és gyakran játszik a vállalat a dizájnnal, hogy vonzóbbá tegye a termékeit. A Stream S07 névre hallgató újdonság talán az eddigi legjobban sikerült megoldása a vállalatnak, ez eléggé eltér a megszokottól.

Ezúttal a tervezésben nagy szerepet kapott a külső dizájn, és nemcsak érdekes, de nagyon átgondolt is a szerkezet megjelenése. Egy kőre emlékeztet a burkolat formája, és még egy repedést is kialakított ezen a Silicon Power, ami fontos funkciót fog ellátni . A vállalat szakemberei azért kőhöz idomították a Stream S07-et, mert egy kő tartósságát és időtállóságát fogja nyújtani az külső merevlemez. A burkolatot átszelő repedés pedig gondoskodik a szükséges szellőztetésről, és ide lett beágyazva az állapotjelző LED is.

Galéria megnyitása

A Silicon Power nemcsak 8 TB-os kivitelben fogja forgalmazni a Stream S07-et. A külső adathordozó a vállalat hivatalos honlapja alapján elérhető lesz 3, 4 és 6 terabájtos kapacitással is változatlan külső mellett. A termék egyetlen USB csatlakozóval lett felvértezve, ez USB 3.2 Gen 1 szabványnak megfelelő. Akár 5 Gbps-os tempóval is haladhatna az adat a merevlemez, valamint a hozzá csatlakoztatott eszköz között, és persze megoldott a visszafelé kompatibilitás.

Galéria megnyitása

Lehet a Stream S07 használni számítógéppel, televízióval (akár műsorok rögzítésére), konzollal vagy akár mobileszközzel is. És mennyiben valaki a 8 TB-os modellt választja ebből, akkor egészen elképesztő mennyiségű adatot tud majd magával vinni bárhova.

Akár 100 darab 4K UHD HDR filmet lehetne ezen tartani folyamatosan, 3-4 MB-os zenékből pedig 2 milliónál is több ráférne, szóval a szűkösebb zenestreaming szolgáltatások komplett gyűjteményét rá lehetne menteni közepes minőségben. Átlag emberek valószínűleg nem fogják ezt belakni, és jó eséllyel a szerényebb tárkapacitással szolgáló modellek fogynak majd inkább.

Galéria megnyitása

A működésről tájékoztatást adó kék LED képes lesz azt jelezni, hogy kap áramot a szerkezet, és azt is, hogy éppen használatban van, mindezt egészen diszkréten teszi. Fektetve és állva is le lehet majd tenni használat közben a merevlemezt, az élén is meg tud állni a 171 x 113,6 x 34,9 milliméteres, kapacitásától függően 681-941 grammos eszköz.

Egyebek mellett van a Stream S07-nek energiatakarékos funkciója is, ebbe a módba használaton kívüli állapotban fog kerülni. És használható vele az SP Widget szoftver, mely tárhely menedzselésére, biztonsági mentések készítésére és AES 256 bites titkosítás beállítására szolgál.

Galéria megnyitása

A Silicon Power Stream S07 megjelenéssel kapcsolatban egyelőre semmilyen információink nincs, de idővel biztosan elérhető lesz Európában is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap