8,5GB egy oldalon

A JVC előállt a világ első egyoldalas Dual Layer DVD-RW lemezével, amely valóban rengeteg adatot képes eltárolni folyamatos újraírással: 8,5GB-ot.

8,5GB egy oldalon

A JVC előállt a világ első egyoldalas Dual Layer DVD-RW lemezével, amely valóban rengeteg adatot képes eltárolni folyamatos újraírással: 8,5GB-ot, amihez hasonló kapacitással egyoldalas Dual Layer DVD-kből eddig csak az egyszer írhatóak büszkélkedhettek - és ami egyben 180%-a a hagyományos egyoldalas DVD-k tárhelyének. Mi több, az adattörlés és újraírás lehetősége révén még jobban és alaposabban kihasználhatjuk az új korong jelentős kapacitásának előnyeit.

A kiírt adatok sértetlenségéről egy különleges, szabadalmaztatott bevonat gondoskodik, amely karcolásoktól, porosodástól és koszolódástól egyaránt védi a korong írható felületét, így valóban hosszú életet is biztosít valamennyi eltárolt adatunknak. A JVC valamennyi DVD-RW korongját ugyanabban a japán gyárban, különösen szigorú minőségellenőrzés mellett állítja elő, figyelemmel kísérve a gyártás minden egyes szakaszát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward