760W-os tápegység az OCZ leányvállalatától

A PC Power & Cooling Silencer névre keresztelt tápegység családja egy új taggal bővült, így a sorozatban most már többféle tápegységet is találunk az 500W-ostól egészen a 910W-osig. A legfrissebb termék 760W-os folyamatos teljesítménnyel/terhelhetőséggel áll a konfigurációk rendelkezésére és hatékonyság szempontjából sin oka szégyenkezésre, ugyanis megkapta a 80Plus Silver minősítést, ami átlagos terhelés mellett 88% körüli hatásfokot jelent.

760W-os tápegység az OCZ leányvállalatától

A PC Power & Cooling Silencer névre keresztelt tápegység családja egy új taggal bővült, így a sorozatban most már többféle tápegységet is találunk az 500W-ostól egészen a 910W-osig. A legfrissebb termék 760W-os folyamatos teljesítménnyel/terhelhetőséggel áll a konfigurációk rendelkezésére és hatékonyság szempontjából sincs oka szégyenkezésre, ugyanis megkapta a 80 Plus Silver minősítést, ami átlagos terhelés mellett 88% körüli hatásfokot jelent.

A Silencer család tagjai minőségi felépítésükről és rendkívüli stabilitásukról híresek, így kiváló alapjai lehetnek egy több videokártyával rendelkező játékos konfigurációnak vagy akár egy teljesítményre kihegyezett munkaállomásnak is. A tápegység maximális terhelhetősége 835W 50 Celsius fokos környezeti hőmérséklet esetén. A 760W-os Silencer egyetlen +12V-os tápággal érkezik, amely 62A folyamatos és 74A maximális áramerősség biztosítására képes. A szokásos 24-tűs ATX és a 8 tűs, illetve 4+4 tűs EPS12V-os csatlakozók mellett rendelkezésre áll 7 darab Molex, 8 darab SATA és egy Floppy tápkábel. A videokártyák számára két darab hattűs és két darab 6+2 tűs PCI Express tápcsatlakozót kínál a termék. Az újdonság fix tápkábelekkel érkezik.

A tápegység alkatrészeinek hűtéséről egy 80 mm-es átmérőjű golyóscsapágyazással ellátott ventilátor gondoskodik, amely terheléstől függően változtatja pillanatnyi fordulatszámát, így zajszintje 23 dB(A) és 36 dB(A) között helyezkedik el. A minőségi alkatrészeket használó PC Power Silencer 760W esetében a gyártó 7 év garanciát vállal. A tápegység 100 000 üzemórán át képes meghibásodás nélkül helytállni és rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is.

Az új tápegységgel kapcsolatban bővebb információk itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward