750 GB-os WD Scorpio Black HDD notebookokba

750 GB-os WD Scorpio Black HDD notebookokba

A Western Digital most egy új taggal bővítette Scorpio Black névre keresztelt mobil merevlemez családját, amelyben teljesítményre kihegyezett modellek foglalnak helyet. A legfrissebb újdonság 750 GB-os adattároló kapacitást kínál és magassága megfelel a szabvány által meghatározott 9,5 mm-es értéknek, így bármilyen notebookban alkalmazható, amelyben van hely 2,5 hüvelykes adattároló számára.

A WD750BPKT típusjelzéssel ellátott termék a WD Advanced Format technológiáját alkalmazza, ami 4 KB-os szektorméretre alapoz. A 2,5 hüvelykes formátumú merevlemez 155 grammos súllyal és 100 x 69,58 x 9,5 mm-es mérettel rendelkezik. A SATA 3 Gbps-os csatolófelülettel kapcsolódik az alaplaphoz, 16 MB-os gyorsítótárat kapott, merevlemez korongjai pedig 7200-as percenkénti fordulatszámon üzemelnek csak úgy, mint a Scorpio Black család többi tagjánál. A friss mobil merevlemez keresés és üresjárat közben egyaránt 28 dB(A) zajt bocsát ki – áll a gyártó hivatalos weboldalán található specifikációs táblázatban. A 750 GB-os Scorpio Black írás és olvasás alkalmával 1,75W-ot, üresjáratban 0,8W-ot, míg készenléti módban és alvás közben mindössze 0,4W-ot fogyaszt.

A gyártó öt év garanciával dobja piacra legfrissebb adattárolóját, amely 149 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lesz elérhető. A termék az Amerikai Egyesült Államok területén mától már el is érhető, de európai debütálására sem kell sokat várni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward