Shop menü

7 ÚJ, RENDKÍVÜL JÓL FELSZERELT ÜZLETI MONITORRAL RUKKOLT ELŐ AZ AOC CSAPATA

Az új monitorok USB-C dokkoló funkcióval, beépített hangszórókkal, beépített és dönthető webkamerával, valamint akár KVM Switch funkcióval is rendelkezhetnek, modelltől függően.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
7 új, rendkívül jól felszerelt üzleti monitorral rukkolt elő az AOC csapata

Az AOC csapata nem kevesebb, mint 7 új monitorral rukkolt elő nemrégiben, amelyekkel az üzleti felhasználókat veszik célba. A 7 újdonságból 6 sík IPS panelt kapott, míg a hetedik egy 1500 R hajlítási sugárral büszkélkedő VA panel köré épül. Az összes új monitor 178 fokos betekintési szögekkel büszkélkedik, és a panel körül oldalt és felül minden esetben vékony kávát alakítottak ki, ami kedvez a több monitorból álló megjelenítő rendszerek szerelmeseinek.

A 23,8 hüvelykes modellek 1920 x 1080 pixeles natív felbontás, 300 nit fényerősség, 1000:1 tipikus kontrasztarány és 4 ezredmásodperces válaszidő mellett működnek. A 27 hüvelykes példányok ezzel szemben már 2560 x 1440 pixeles natív felbontást, 350 nit fényerősséget, 1000:1 tipikus kontrasztarányt, illetve 4 ezredmásodperces válaszidőt vethetnek be. A legnagyobb képátlójú példány egy 3440 x 1440 pixeles felbontású, 1500R hajlítási sugarú ívelt VA panelt kapott, ami 300 nit fényerősség, 3000:1 tipikus kontrasztarány és 4 ezredmásodperces válaszidő mellett üzemelhet.

Minden monitor villódzás-mentes háttérvilágítással büszkélkedik, rendelkeznek Low Blu Light üzemmóddal, valamint fejhallgató kimenet és négyportos USB hub is helyet kapott rajtuk. A videó kimenetek között HDMI 1.4-es és DisplayPort 1.2-es csatlakozók sorakoznak, ezek száma modellenként változik, ám USB-C portot is kapunk, ami a DisplayPort Alternate Mode mellett dokkoló funkciót, valamint 65 W-os akkumulátortöltő-teljesítményt is kínál. A 34 hüvelykes példánynál még KVM funkciót is rejt a kínálat, azaz egy billentyűzet-egér párossal akár két konfigurációt is vezérelhetünk, természetesen felváltva. Érdekesség, hogy a gyártói weboldal a 24P3CV modellnél is említi a KVM funkciót, ami valószínűleg elírás lehet – a Q27P3CV esetében például nincs szó KVM funkcióról.

Mindegyik monitor remek testreszabhatóságot biztosító állványt kapott, valamint VESA 100-as furatokkal is rendelkeznek. A QW verzióknál Windows Hello támogatással ellátott 2 megapixeles Full HD webkamerát kapunk, amihez beépített mikrofon is jár, valamint két darab 5 W-os hangszóró is a kínálat részét képezi. A CW modellek ezzel szemben már 5 megapixeles QHD webkamerával büszkélkednek, ugyanúgy beépített mikrofon és két darab 5 W-os hangszóró társaságában. A CV verziók ezzel szemben nem kapnak beépített webkamerát, valamin hangszóróik is csak 2 W-osak. További extra, hogy a CV és a CW jelölésű példányoknál DisplayPort videó kimenet is rendelkezésre áll, így második monitort is felfűzhetünk rájuk, hála a Daisy-Chain funkciónak. Ez a lehetőség a 34 hüvelykes példánynál nem él, ott viszont KVM Switch funkció kárpótolja a felhasználókat.

Galéria megnyitása

Az AOC új, P3-as sorozatú üzleti monitorai ebben a hónapban kerülnek az üzletek polcaira, áraik a fenti táblázatban foglaltak szerint alakulnak. Az újdonságokra 3 év jótállást vállal a gyártó.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére