650 dollárt kaphat, aki MacBook Air-ről Surface Pro 3-ra vált

A Microsoft szokatlan akcióval rukkolt elő azt remélve, hogy néhány Apple rajongót átcsábíthat saját térfelére.

650 dollárt kaphat, aki MacBook Air-ről Surface Pro 3-ra vált

A Microsoft egy meglehetősen furcsa akciót hirdetett, amellyel az Apple MacBook Air tulajdonosokat próbálja átcsábítani saját térfelére, méghozzá azért, hogy erősítsék a Surface Pro 3 tulajdonosok táborát. A váltást a cég azzal próbálja olajozottabbá tenni, hogy felajánlja: aki teljesen működőképes, jó állapotban lévő utolsó generációs MacBook Air-t ad le valamelyik Microsoft Store-ban, az a noteszgép állapotából függően akár 650 dollárnyi kedvezményt is kaphat a kiszemelt Surface Pro 3 árából.

A Surface Pro 3 májusban mutatkozott be, és néhány napja már elérhetővé is vált az Egyesült Államokban. A Microsoft aznap, amikor a megrendelt készülékeket kézhez kapták a boldog tulajdonosok, egy fontos frissítést is elérhetővé tett, ami javítja a Surface Pro 3 energiamenedzsmentjével kapcsolatos hibajelenségeket – a frissítés a termék első bekapcsolása után Windows Update-en keresztül azonnal be is szerezhető, így a tábla bosszantó hibák nélkül használható már az első naptól kezdve.

A belépőszintű, Core i3-as processzort tartalmazó Surface Pro 3 799 dollárba kerül, a Core i5-ös, illetve a Core i7-es processzorral szerelt modellekért pedig 999, illetve 1949 dollárt kérnek el. Ebből kiindulva, aki tökéletesen működő, tökéletes állapotban lévő utolsó generációs MacBook Air-t ad le a Microsoft Store-ban, már 150 dollárért hazaviheti a Surface Pro 3 alapmodelljét. Hasonló feltételek mellett a másik két modell esetében is él az akció.

A Microsoft a Surface Pro 3 kompakt és könnyű felépítését, illetve sokoldalúságát próbálja hangsúlyozni, mondván a Surface Pro 3 egy noteszgép teljesítményét kínálja könnyű, meglehetősen sokoldalú kivitelben. Úgy tűnik, a gyártó célkeresztjében ezúttal nem az iPad táblák, hanem a MacBook Air noteszgépek foglalnak helyet. Az biztos, hogy az érintőkijelzős újdonság a 256 nyomásszint megkülönböztetésére képes alumínium tollal együtt meglehetősen vonzó ajánlatnak tűnik.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a régebbi MacBook Air modellek leadásával pontosan mekkora kedvezményt lehet kapni a Surface Pro 3 árából, az viszont már kiderült, hogy az akció egyelőre csak az Amerikai Egyesült államok, Kanada és Purto Rico területén él – ezeken a területeken is csak személyes, Microsoft Store-ban történő vásárlás esetén érvényesíthető a kedvezmény – minden bizonnyal maximum 1 MacBook Air leadásával. Az sajnos egyelőre nem tudható, hogy a Microsoft más régiókra is kiterjeszti-e a jövőben az akciót – ez alighanem attól is függ, hogy az Amerikai Egyesült Államok területén hogyan fogadják a vásárlók a rendhagyó kezdeményezést. A dolgok jelenlegi állása szerint 2014. júliusának utolsó napjáig él a speciális ajánlat.

Európában várhatóan augusztusban jelenik meg a Surface Pro 3, így ha a Microsoft valamilyen speciális akciót tervez, arról csak később hullhat le a lepel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward