5,25 colos bővítőhelyre négy darab 2,5 colos adattároló

Újabb érdekes kiegészítő érkezett, amely 5,25 colos bővítőhelyre illeszkedik és 2,5 colos adattárolókat fogad.

5,25 colos bővítőhelyre négy darab 2,5 colos adattároló

A korábban bemutatott megoldással ellentétben a Century Japan legfrissebb újdonsága már nem két 2,5 colos adattároló és egy vékony optikai meghajtó, hanem négy 2,5 colos formátumú adattároló számára kínál helyet. A hot swap funkciót is támogató újdonságban akár 12,5 milliméter vastag mobil merevlemezek is elférnek, így hűtőborda alkalmazása nélkül beszerelhetjük akár a WD VelociRaptor meghajtóit, illetve a Seagate Cheetah adattárolóit is.

A négy darab 2,5 colos bővítőhely könnyedén kivehető, zárható fiókokkal rendelkezik, amelyek mögött egy 40 milliméteres átmérőjű légkeverő teljesít szolgálatot, így az adattárolók hűtése is biztosított. Maga a ventilátor egyébként 4000-es percenkénti fordulatszámmal dolgozik, zajszintje pedig 25 dB(A) körül helyezkedik el.

A nagyrészt fémből készülő dokkoló egység 145,7 x 149,3 x 41,6 milliméteres mérettel és 500 grammos tömeggel kerül forgalomba, méghozzá augusztus elején. A termék várhatóan 50 dollárnak megfelelő japán jenbe kerül majd, ami átszámítva 41 eurós összeget takar. Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy az újdonság forgalmazása mikor indulhat meg Európában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward