4K-s Ultra HD monitor Philips módra, 1200 dollárért

Philips UltraClear Display (288P6) egy 28 hüvelykes képátlójú TN+Film panellel érkezik, így "csak" 1200 dollárba kerül majd.

4K-s Ultra HD monitor Philips módra, 1200 dollárért

A Philips egy új, meglehetősen érdekes 4K-s Ultra HD monitorral rukkolt elő, amely egy 1,07 milliárd színárnyalat megjelenítésére képes TN+Film panelt kapott. A W-LED háttérvilágítást alkalmazó monitor 3840 x 2160 pixeles natív felbontást kínál, ami négyszer nagyobb, mint a manapság széles körben elterjedt Full HD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontás.

A tetszetős újdonság 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szögeket biztosít, színcsatornánként pedig 10 bitnyi adat feldolgozására képes. A 16:9-es képátlójú Philips UltraClear Display 300 cd/m2-es fényerősség mellett üzemel, képátlója pedig 28 hüvelykes értéket képvisel.

Az új monitor CAD-CAM feladatoknál, háromdimenziós grafikai alkalmazásoknál, nagy táblázatokkal dolgozó pénzügyi területeken, illetve egyéb, nagy felbontást és képterületet igénylő felhasználás alkalmával egyaránt jó szolgálatot tehet. Extra szolgáltatás, hogy az új monitor MultiView támogatással érkezik, amelynek jóvoltából két videó bemenet jele egyszerre, egy időben, egymás mellett jeleníthető meg a monitoron, így a produktivitás új szintre emelkedhet.

Philips UltraClear Display (288P6)
Philips UltraClear Display (288P6)

A videó bemenetek között MHL-HDMI, DisplayPort, dual-link DVI és D-Sub csatlakozó egyaránt jelen van. Az MHL-HDMI port segítségével az MHL támogatással ellátott mobil eszközök könnyedén a monitorhoz kapcsolhatóak, ezzel egy időben pedig akkumulátoruk töltéséről is gondoskodhatunk. A fedélzeten a felsoroltakon kívül négyportos USB hub is helyet kapott, amely két USB 2.0-s és két USB 3.0-s portot kínál. A friss monitor két darab, egyenként 3 wattos terhelhetőségű beépített hangszórót kapott, így multimédiás megoldásnak tekinthető.

A beépített tápegységgel rendelkező Philips 288P6 SmartErgoBase állvánnyal kerül forgalomba, amely a kijelző magasságának állítását, döntését és elforgatását egyaránt lehetővé teszi. A remek állványnak köszönhetően a monitor magasságát majdnem asztalszintig lehet csökkenteni, ami a gyártó szerint kényelmesebb használatot biztosít mindazok számára, akik bifokális, trifokális vagy progresszív lencsékkel ellátott szemüveget használnak számítógépezés közben. A remek testre szabhatóságnak köszönhetően a monitor kényelmes pozícióba állítható, így munka közben kevésbé fárad el az ember. Az állvány egyébként nem csak rugalmas állíthatóságot, hanem némi kábelmenedzsmentet is kínál.

A Philips 288P6 UltraClear Display az idei év tavaszán jelenik meg kereskedelmi forgalomban, ára pedig 1199,99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward