4G/LTE támogatást kap a Transformer Pad 300

A jelek szerint 4G/LTE támogatással ellátott Transformer Pad 300 érkezésére számíthatunk a nem is oly távoli jövőben.

4G/LTE támogatást kap a Transformer Pad 300

Az ASUS Transformer táblái népszerűek a felhasználók körében, de ez nem is csoda, hiszen a billentyűzetet is kínáló dokkoló egység használatával kényelmesen, noteszgép módjára dolgozhatunk rajtuk, ugyanakkor dokkoló nélkül egyszerűen, könnyen hordozható táblaként is használhatjuk a termékeket. Kommunikációs lehetőségek tekintetében at "olcsóbb" (TF300) példányok már kaphatnak némi kritikát, ugyanis 3G támogatással nem rendelkeznek, csak WiFi adapterrel, de ez a jelek szerint hamarosan meg fog változni.

Egy érdekes videós teszt rántotta le a leplet a legújabb fejleményről: a TF300-as modellből a jelek szerint lesz 4G/LTE támogatással ellátott példány is. A szóban forgó videó német nyelvű, de így is érdekes lehet.

 

A tesztelő a 4G támogatással ellátott Transformer Pad 300-ason lefuttatott egy gyors internet sebességtesztet, amely az eszköz esetében 4G-s hálózat alkalmazása mellett 42 Mbps-os letöltési és 32 Mbps-os feltöltési sebességet mért, ami elég jónak mondható. A 4G támogatás integrálásával a Transformer Pad 300 igazi mobil harcossá nőheti ki magát, amellyel bárhonnan netezhetünk, ahol éppen rendelkezésre áll térerő vagy WiFi kapcsolat.

Persze nem a Tranformer Pad 300 lesz az egyetlen modell, amely 4G/LTE támogatást kap. A nem is oly távoli jövőben érkezik a Transformer Pad Infinity 4G-s kiadása is, amely a megszokott Tegra 3-as helyett Qualcomm Snapdragon S4 SoC egységre alapoz majd. Utóbbi SoC egység az Nvidia megoldásával ellentétben beépített 4G/LTE támogatással érkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward