4 GB-os, DDR3-1600 MHz-es mobil RAM

A Super Talent illetékesei büszkén jelentették be, hogy a vállalat mérnökei elkészítették a világ első 1600 MHz-es órajelen ketyegő 4 GB-os DDR3-as So-DIMM típusú mobil memória modulját, amely új lendületet adhat a játékosok számára kínált noteszgépek gyártóinak. Az 512Mb x64 konfigurációval érkező újdonság a piacon jelen lévő 4 GB-os memória modulokkal ellentétben már nem DDR3-1333 MHz-es, hanem DDR3-1600 MHz-es órajelen is képes tökéletesen stabilan üzemelni, persze csak akkor, ha erre az adott rendszerben van mód.

4 GB-os, DDR3-1600 MHz-es mobil RAM

A Super Talent illetékesei büszkén jelentették be, hogy a vállalat mérnökei elkészítették a világ első 1600 MHz-es órajelen ketyegő 4 GB-os DDR3-as So-DIMM típusú mobil memória modulját, amely új lendületet adhat a játékosok számára kínált noteszgépek, valamint a mobil munkaállomások gyártóinak.

A szupergyors, nagy kapacitással rendelkező memória modul rendkívül fontos szerephez juthat majd a mobil munkaállomások és a játékosoknak kínált extrém noteszgépek piacán, ahol a felhasználók  rendszerint kompromisszummentes, nagy teljesítményt kínáló konfigurációkat keresnek. A nagysebességű, nagy kapacitással rendelkező memória modul alkalmazásának köszönhetően a kisebb memória sávszélességből eredő alacsony rendszerteljesítmény a friss termék megjelenésével már a múlté - állítja a gyártó.

A Super Talent közleménye azt nem árulja el, hogy az új memória modulok pontosan mennyibe fognak kerülni. Az újdonság egyelőre a gyártó hivatalos weboldalán sem tűnt fel, így nem tudható, hogy pontosan milyen feszültség és milyen időzítések mellett fog üzemelni. A termék sorozatgyártása a hírek szerint már folyamatban van, forgalmazása pedig két héten belül meg is indulhat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward