3D Vision szemüvegek egyes Galaxy kártyákhoz

Az Nvidia egyik neves partnere, a Galaxy, egy meglehetősen érdekes akciót indít a napokban, ami sokak számára teheti vonzóvá a vállalat termékeit, no de pontosan ez is a cél a limitált ideig érvényben lévő akcióval. A 3D Vision szemüvegeket a vállalat a legfrissebb GeForce GTS 250-es, valamint ennél gyorsabb videokártyái mellé csomagolja majd.

3D Vision szemüvegek egyes Galaxy kártyákhoz

Az Nvidia egyik neves partnere, a Galaxy, egy meglehetősen érdekes akciót indít a napokban, ami sokak számára teheti vonzóvá a vállalat termékeit, no de pontosan ez is a cél a limitált ideig érvényben lévő ajánlattal. A 3D Vision szemüvegeket a vállalat a legfrissebb GeForce GTS 250-es, valamint ennél gyorsabb videokártyái mellé csomagolja majd.

A Galaxy 3D Vision Discover névre keresztelt szemüveg tökéletesen kompatibilis az Nvidia sztereoszkópikus GeForce 3D Vision technológiájával és lehetővé teszi, hogy 3D-s játékokat különleges mélység-érzékelés mellett játszhassuk Windows 7 vagy Windows Vista operációsrendszerrel szerelt konfigurációnkon. A Galaxy közleményében külön kiemelik, hogy a 3D-s szemüveg ingyenes tartozékként kerül majd az egyes videokártyák dobozába, azaz a különleges kiegészítő nem drágítja majd meg a gyártó GeForce GTS 250-es vagy ennél magasabb kategóriában elhelyezkedő termékeit. Az Nvidia 3D-s eljárásával már közel 350 játékot élvezhetünk 3D-ben.

Abból kiindulva, hogy a strapabíróbb, ún. anachrome szemüvegek ára 10-20 dollár magasságában mozog, a Galaxy ajánlata igen figyelemfelkeltőnek minősül. A limitált ideig érvényes ajánlat magyarországi megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem érkeztek hírek, de reméljük, hogy nálunk is elérhető lesz a különleges ajánlat. Az akcióban résztvevő dobozokon "Glasses Included" felirat lesz olvasható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward