3D támogatással érkezik a legújabb Wind Top

Elkészült az MSI legfrissebb egybegépe, ami a specifikációk alapján elég ütősre sikeredett. A Wind Top sorozatú konfiguráció az AE2420-as típusjelzést viseli és 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett működő kijelzőt tartalmaz, amelynek képátlója 23,6 hüvelykes. A ledes háttérvilágítású kijelző 3D támogatással érkezik és 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel.

3D támogatással érkezik a legújabb Wind Top

Elkészült az MSI legfrissebb egybegépe, amiről már februárban hallhattunk, de a pontos specifikációk, csak most derültek ki róla. A Wind Top sorozatú konfiguráció az AE2420-as típusjelzést viseli és 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett működő kijelzőt tartalmaz, amelynek képátlója 23,6 hüvelykes. A ledes háttérvilágítású kijelző 3D támogatással érkezik (a sebessége miatt), 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel, és ha ez még nem lenne elég, többérinteséses (multitouch) érintőképernyőként is funkcionál.

A gyártó a gépet egy 3,2 GHz-es Core i5-ös sorozatú processzorral, összesen 4 GB-nyi DDR3-as rendszermemóriával, valamint 1 TB-nyi adattároló kapacitással ruházta fel. A videokártya szerepét egy 1 GB-nyi fedélzeti memóriával rendelkező Mobility Radeon HD 5730-as egység tölti be, de hogy teljes legyen a kép, a rendszer még egy Blu-ray olvasót is tartalmaz.

A különleges egybegép hat az egyben kártyaolvasóval, 1,3 megapixeles beépített webkamerával és 802.11 b/g/n WiFi adapterrel egyaránt rendelkezik, sőt opcióként akár még TV tunerrel is felszerelhető. A rendszerben USB 3.0-s port, Gigabites Ethernet vezérlő és Bluetooth vezérlő is lapul, a tökéletes hangzásról pedig 5W-os sztereó hangszórópár, valamint egy 10W-os „mélynyomó” gondoskodik.

A tetszetős és erős újdonság ajánlott végfelhasználói árát egyelőre nem árulta el a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward