3D ready Lenovo monitor 3D-s webkamerával

3D ready Lenovo monitor 3D-s webkamerával

A Lenovo a CES alkalmával lerántotta a leplet legújabb LCD monitoráról, amely két tulajdonsága miatt is különlegesnek minősül: a megjelenítő "3D Ready", azaz 120 Hz-es képfrissítési rátával dolgozik, plusz tartalmaz egy beépített webkamerát is, amellyel akár 3D videó konferencia lebonyolítására is lehetőség van.

A szóban forgó újdonság a Lenovo L2363d nevet viseli, 23 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel rendelkezik és 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel. A megjelenítő aktív 3D-s szemüveggel kerül majd forgalomba és az Nvidia 3D Vision támogatással ellátott videokártyáival működik majd együtt. A monitor kávájába építve foglal helyet a sztereoszkópikus webkamera, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 3D-s állóképeket vagy 3D-s videókat készíthessenek, de a termék akár hagyományos 2D-s webkameraként is használható. Az offline kép- és videórögzítés mellett természetesen videó konferenciára is alkalmas a rendszer: a 3D-s webkamerában rejlő lehetőségeket az Nvidia 3D Vision szoftverével aknázhatjuk ki.

A gyártó az új monitor képességeit az IdeaCentre K330-as számítógép konfigurációjának segítségével mutatta be a nagyközönség számára.

Az utóbbi időben az Nvidia és partnerei egyre nagyobb lendülettel próbálják népszerűsíteni a 3D-s technológiát és ezzel együtt a gyártó 3D Vision eljárását is. A törekvéseket jól példázza, hogy az utóbbi napok folyamán hódító útjára indult az Nvidia 3D Vision szolgáltatását népszerűsítő weboldala, amelynek érkezéséről már mi is beszámoltunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward