300 dollárnál is olcsóbb Windows 8-as táblák jöhetnek

Hamarosan beköszönthet az igazán kedvező árcédulával rendelkező Windows 8-as táblák kora.

300 dollárnál is olcsóbb Windows 8-as táblák jöhetnek

Korábban már olvashattunk olyan Windows 8-as tábláról, amely 400 dollárnál is olcsóbb lesz, ám azóta frissebb hírek is érkeztek a témában, amelyekből kiderül: az ASUS első embere szerint 300 dollárnál olcsóbb Windows 8-as táblák is érkeznek majd.

Jerry Shen nem árult el semmi konkrétumot az új, 300 dollárnál olcsóbb táblák várható tulajdonságaival kapcsolatban, mindössze annyi derült ki, hogy ezek a termékek még idén megjelenhetnek. Az ASUS terve nem meglepő, hiszen a 10 colos Windows 8-as táblák között a VivoTab Smart a legolcsóbb megoldás, így várható volt, hogy a gyártó a 7-8 colos képátlójú termékek piacán is agresszív árpolitikába kezd.

A 300 dollárnál olcsóbb Windows 8-as táblák az Apple iPad mini számára is konkurenciát jelenthetnek, ami napjainkban 329 dollárba kerül. Attól függően, hogy az ASUS illetékesei mennyivel lövik be 300 dollár alá az új termékek árát, azok akár még a Google Nexus 7-es táblájának is konkurenciát állíthatnak. Az Intel egyik szakembere, Dadi Perlmutter nemrégiben kikotyogta, hogy az Intel Atom processzorral ellátott Windows 8-as táblák akár a 200 dolláros árszintet is elérhetik - persze a pontos ár attól függ majd, hogy a Microsoft hogyan árazza be a Windows 8 licencet.

Érkező termékek ide vagy oda, az már biztosra vehető, hogy az új, olcsóbb táblákból sokkal többet lehet eladni a piacon, mint a nagyobb képátlójú érintőkijelzővel ellátott, drágább példányokból. A jelek szerint az ASUS első embere is erre játszik, aki hozzátette: "A cég nagyon optimista a Windows 8-as táblák idei forgalmát illetően".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward