28 hüvelykes Philips LCD monitor MHL támogatással

A Philips egy új, 28 hüvelykes képátlójú LCD monitorral rukkolt elő, amely MVA panelt alkalmaz és MHL támogatással is rendelkezik.

28 hüvelykes Philips LCD monitor MHL támogatással

A Philips 284E5QHAD 28 hüvelykes képátlójú MVA panele LED-es háttérvilágítást alkalmaz, és 1920 x 1080 pixellel gazdálkodik. A 176 fokos betekintési szögeket kínáló újdonság 300 cd/m2-es fényerősség, 3000:1 tipikus kontrasztarány és 4 ezredmásodperces GTG válaszidő mellett üzemel, tipikus válaszideje pedig 6,5 ezredmásodperc.

A 16:9-es képarányú monitor 0,32 milliméteres képponttávolsággal rendelkezik és 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes. A videó bemenetek között egy D-Sub és két HDMI port lapul – utóbbiak közül az egyik MHL-képes. A csatlakozók között találunk még fejhallgató kimenetet és vonalbemenetet is, sőt, szinkronbemenet is megbújik a kínálatban. Az új monitor két darab 7 wattos beépített hangszóróval kerül az üzletek polcaira, így akár filmnézésre is jó lehet.

A készülék állvánnyal együtt 663 milliméter széles, 485 milliméter magas és 237 milliméter mély, tömege pedig 4,73 kilogramm. Az újdonság a VESA 100 támogatás jóvoltából könnyedén falra vagy konzolra szerelhető – ekkor érdemes szem előtt tartani, hogy a monitor állvány nélküli tömege 4,21 kilogramm. Maga a gyári állvány egyébként csak a kijelző 5 fokban előre, illetve 20 fokban hátra történő döntésére ad lehetőséget, elforgatásra, magasságállításra és pivot/portré mód alkalmazására nem.

A Philips friss megjelenítője üzem közben 23,18 wattos átlagos fogyasztás mellett üzemel, készenléti állapotban azonban 0,5 wattal, kikapcsolt állapotban pedig 0,3 wattal is beéri. Az újdonság az EnergyStar 6.0-s és az EPEAT Silver szabvány követelményeinek egyaránt megfelel.

Az elegáns kivitelben érkező újdonság hamarosan feltűnik az üzletek polcain, ára pedig 230 angol font magasságában helyezkedik majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward