28 hüvelykes Acer UHD monitor 499 euróért

Még a végén tényleg belépnek idén a megfizethető kategóriába a 4K-s monitorok.

28 hüvelykes Acer UHD monitor 499 euróért

Az Acer hamarosan egy új, költséghatékony UHD monitort dob piacra, amely az elmúlt időszakban meglehetősen szokványossá vált formulát alkalmazza, azaz 28 hüvelykes képátlójú TN+Film panelre alapoz, amely 3840 x 2160 pixeles natív felbontást kínál.

A CB280HK típusjelzéssel ellátott monitor vonzó árcédulával rendelkezik, és műszaki tartalom tekintetében sem lesz oka szégyenkezésre. A TN+Film panel szokás szerint ezúttal is LED-es háttérvilágítást kapott, válaszideje pedig 1 ezredmásodperces értéket képvisel (GTG). Az 1000:1 tipikus kontrasztarány és 300 cd/m2-es fényerősség mellett üzemelő kijelző függőleges betekintési szöge 160 fokos, a vízszintes pedig 170 fokos. A monitor DVI, HDMI/MHL, illetve DisplayPort és mini DisplayPort videó bemenetekkel kerül az üzletek polcaira, sőt, még beépített hangszórókat is kapott, méghozzá két darab kétwattosat.

A 28 hüvelykes képátlójú UHD kijelző a kedvező árcédula ellenére egy meglehetősen ütőképes állványra került, amely a monitor elforgatása (125 fok) és döntése (-5/+35fok) mellett némi magasságállításra (150 mm), illetve pivot/portré mód alkalmazására is lehetőséget ad.

Az egyszerű, letisztult formavilággal érkező Acer CB280HK az árlistákon már feltűnt, ahol 499 eurós áron lehet előrendelni. Az új monitor rövidesen az üzletek polcain is feltűnhet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward