27 inches óriás: HP 2709m

Ritkaságszámba megy, hogy valaki TN panellel készítsen igazán nagyméretű kijelzőt. A HP ezúttal egy ilyen megoldással rukkolt elő, a 27 inches Full HD-képes monstrum így jóval kedvezőbb áron kerülhet forgalomba a megszokott IPS vagy PVA paneles monitoroknál.

27 inches óriás: HP 2709m

Ritkaságszámba megy, hogy valaki TN panellel készítsen igazán nagyméretű kijelzőt. A HP ezúttal egy ilyen megoldással rukkolt elő, a 27 inches Full HD-képes monstrum így jóval kedvezőbb áron kerülhet forgalomba a megszokott IPS vagy PVA paneles monitoroknál. Ennek azonban hátárnyai is akadnak, számolnunk kell ugyanis a kisebb betekintési szögekkel és gyengébb színhűséggel is.

A HP 2709m tükröződésmentes képernyő bevonattal, 1920*1080-as felbontással, 400cd/m²-es fényerővel, 1000:1 statikus (30000:1 dinamikus) kontrasztértékkel, és 3ms-os válaszidővel (G2G), valamint 92%-os NTSC színlefedettséggel büszkélkedhet. Ami a video bemeneteket illeti, a készüléket egy HDMI és egy DVI csatlakozóval látták el, de szorítottak helyet a régi D-sub csatlakozónak is. A kijelző beépített hangszórókat is kapott, melyek csatornánként 2W terhelhetőséggel bírnak, fejhallgató kimenet viszont nem jár hozzájuk.

A monitor lényegretörően egyszerű, modern formaterve minden bizonnyal sokaknak fog tetszeni. A konfigurációs lehetőségek közt +25/-5 fokos dönthetőség szerepel, a leszerelhető talp pedig könnyű falra szerelhetőséget biztosít számunkra.

A megjelenésről egyelőre nincs információnk. A készülék vételára a gyártó ajánlása szerint 500 USD körül alakul majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward