27 hüvelykes Retina iMac AMD videokártyával?

Az Apple új egybegépe 5K-s kijelzőt is kaphat, ami 5120 x 2880 pixeles natív felbontás mellett üzemel.

27 hüvelykes Retina iMac AMD videokártyával?

Érdekes termékek érkezésére számíthatunk a nem is oly távoli jövőben, ha a legfrissebb pletykák állításai bejönnek. Az egyik különlegesség egy 12 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel ellátott ultravékony noteszgép, a másik pedig egy 5K-s kijelzővel rendelkező iMac – most utóbbiról érkeztek friss információk.

A szóban forgó iMac 27 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel rendelkezik majd, és a megszokott 2560 x 1440 pixeles helyett félelmetesen komoly, 5120 x 2880 pixeles natív felbontást alkalmaz – pont akkorát, mint amekkorát a Dell korábban bejelentett monitor különlegessége. A Retina kijelzővel ellátott iMac frissített alapú processzorokkal lesz elérhető, amelyek közül akár egy Core i7-4790K modellt is kérhetünk majd bele. A Broadwell alapú megoldások alkalmazására a jelek szerint azért nem kerülhet sor, mert nem készülnek el időben.

A combos processzor mellé AMD gyártmányú videokártya kerülhet, de dizájn, csatlakozó-elrendezés és egyéb külső jegyek tekintetében nem változik majd a termék a jelenlegi modellekhez képest. A Retina kijelzőt az Apple csak a 27 hüvelykes képátlójú iMac esetében alkalmazza, a 21,5 hüvelykes modellnél továbbra is "csak" Full HD panel áll majd rendelkezésre.

A különleges iMac a dolgok jelenlegi állása szerint már október folyamán megérkezhet. Az értesülést több forrás is megerősítette, így valószínű, hogy tényleg hamarosan bemutatkozik az újdonság.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward