27 hüvelykes Full HD monitor a BenQ-től

A BenQ végre hivatalosan is bejelentette új, 27 hüvelykes képátlójú Full HD monitorát, az M2700HD modellt.

27 hüvelykes Full HD monitor a BenQ-től

A BenQ végre hivatalosan is bejelentette új, 27 hüvelykes képátlójú Full HD monitorát, az M2700HD modellt.

A monitor Full HD-s, azaz 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel (így természetesen 16:9-es képarányú). A nagyjából semmitmondó értéknek minősülő dinamikus fényerő 50 000:1, míg az 5 ms-os  válaszidővel rendelkező kijelző fényereje 400 cd/m2-es. A gyártó újdonsága tulajdonképpen egy multimédiás megoldásnak minősül, ugyanis 10W-os EmbracingSound névre keresztelt hangrendszert tartalmaz, amely tárhatású hangzással próbálja rabul ejteni az éppen filmet néző felhasználókat. A BenQ a nagyképű monitor esetében a Senseye Human Vision névre hallgató technológiát is beveti. Ez az eljárás tulajdonképpen a lehető legjobb képminőség elérésében játszik fontos szerepet, ugyanis a fényerőtől a dinamikus kontrasztarányon át a szaturációig és a 3D-s zajszűrésig minden paramétert megpróbál az adott körülményeknek megfelelően beállítani, így a néző a lehető legszebb képet láthatja.

Az M2700HD - mint említettük - tényleg egy hamisítatlan multimédiás monitor, így természetesen HDMI 1.3a szabványra épülő csatlakozóval is büszkélkedik, amelyből rögtön kettőt is elhelyezett a gyártó a portok között.  A különlegességek sorában egy SPDIF csatlakozót és egy távirányítót találunk, de rajtuk kívül egy kompozit és egy komponens bemenet is a kínálat részét képezi.

A BenQ M2700HD szállítása már világszerte megkezdődött, így a monitorral hamarosan találkozhatunk az üzletek polcain. A gyártó a termék ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre sajnos nem szolgált információkkal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward