27 colos I-O Data LCD monitor AH-IPS panellel

A 2560 x 1440 pixeles natív felbontás mellett üzemelő monitor elődjénél 30%-kal kevesebbet fogyaszt és remek felszereltséggel érkezik.

27 colos I-O Data LCD monitor AH-IPS panellel

A japán I-O Data egy új, 27 colos képátlójú monitorral rukkolt elő, amely AH-IPS panelre alapoz. A friss termék a minőségi LCD panel jóvoltából nem csak kifogástalan képminőséggel, de remek betekintési szögekkel is büszkélkedhet. A 178 fokos függőleges és vízszintes betekintési szögeket kínáló megjelenítő 12,4 milliszekundumos válaszidővel bír, de a szürkéből szürkébe történő átmenet végrehajtásához 6,5 milliszekundum is elég neki.

A 27 colos képátlójú AH-IPS panel 2560 x 1440 pixeles natív felbontással érkezik. A maximális fényerősség értéke 440 cd/m2, a kontrasztarány pedig 1000:1 értéket képvisel. A monitor egy D-Sub, egy HDMI, egy Displayport és egy DVI videó bemenetet kínál, valamint 3,5 milliméteres jack audió vonalbemenettel is rendelkezik - utóbbi a 2 darab 2 wattos terhelhetőségű beépített hangszóró miatt lehet fontos.

A gyártó újdonsága elődjéhez, az LCD-MF271CGBR modellhez képest 30%-kal alacsonyabb fogyasztás mellett üzemel, ami nem elhanyagolható tény. Az új monitor maximum 87 wattot fogyaszt, tipikus fogyasztása azonban ennél jóval szerényebb: mindössze 42,5 watt. Készenléti állapotban 0,4 wattal is megelégszik a termék. Érdekesség egyébként, hogy az energiatakarékos működést segíti a beépített jelenlét érzékelő is, ami észreveszi, ha a felhasználó éppen nem ül a monitor előtt: ekkor a kijelző fényereje csökken, így a fogyasztás is mérséklődik.

Az új monitor egy, az iMac konfigurációkéhoz hasonlító alumínium állvánnyal érkezik, ami csak a kijelző döntésére ad módot. A tetszetős újdonság 650 milliméter széles, 200 milliméter mély és 475 milliméter magas, tömege pedig 7,7 kilogramm. A terméket igény esetén akár falra is fel lehet szerelni.

Az I-O Data LCD-MF272CGBR várhatóan július végén válik elérhetővé, ajánlott végfelhasználói ára pedig 800 dollárnak megfelelő japán jen lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward