27 colos HannsG LCD monitor, kedvező árcédulával

A HannsG is bemutatta legfrissebb monitorát, a HL272-es modellt, amely 27 colos képátlójú LCD kijelzővel érkezik és tulajdonságaihoz képest meglepően jó áron kerül forgalomba.

27 colos HannsG LCD monitor, kedvező árcédulával

A HannsG is bemutatta legfrissebb monitorát, a HL272-es modellt, amely 27 colos képátlójú LCD kijelzővel érkezik és tulajdonságaihoz képest meglepően jó áron kerül forgalomba.

A 27 colos újdonság TN+Film típusú panelt alkalmaz, amely szokás szerint most is 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöget kínál és LED-es háttérvilágítással üzemel. A 16:9-es képarányú megjelenítő 1920 x 1080 pixeles natív felbontás, 1000:1 valós kontrasztarány és 300 cd/m2-es fényerősség mellett dolgozik. A tipikus válaszidő 5 ms-os értéket képvisel, de szürkéből szürkébe történő „színátmenet” már 2 ms alatt végbemegy.

Az új monitor 635 x 438 x 40 milliméteres mérettel bír, és rendelkezik két darab, egyenként 2 wattos terhelhetőségű beépített hangszóróval is. A monitorhoz tartozó állvány jóvoltából a kijelző előre 5 fokban, hátra pedig 15 fokban dönthető. Amennyiben szeretnénk, úgy a monitort fali tartókonzolra, illetve állványra is felszerelhetjük, hála a VESA támogatásnak.

A videó bemenetek között ezúttal egy D-Sub, egy HDMI 1.4 és egy DVI port lapul. Az Energy Star 5.2-es minősítéssel is rendelkező, energiatakarékosan működő újdonság három év gyártói garanciával kerül az üzletek polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 199 angol font magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward