25 inches Full HD kijelző a HannsG-től

A HannsG bejelentette 24,6 inches, 16:9 képarányú kijelzőjét, mely Full HD felbontással rendelkezik.

25 inches Full HD kijelző a HannsG-től

A HannsG bejelentette 24,6 inches, 16:9 képarányú kijelzőjét, mely Full HD felbontással rendelkezik. A HH251HP típus specifikációja szerint a monitor alaphelyzetben 800:1 kontrasztarányra képes, azonban a dinamikus vezérlésnek hála ez megnövelhető 15000:1 értékre. A kijelző 5ms-os válaszidejével még messze áll a legjobbaktól, azonban alkalmi játékosoknak megfelelő lehet.

A csatlakozásnál két HDMI (v1.3) bemenet is a rendelkezésünkre áll, melyeket HDCP támogatással is elláttak. A monitor egy hagyományos VGA csatlakozót és egy audio bemenetet is kapott, utóbbi a beépített hangszórók (2x1,5W) megszólaltatásáért felel.

A gyártó kijelzőjét az X-Contrast és X-Celerate technológiáival is felszerelte, melyek a képminőség javításában, illetve a panel válaszidejének gyorsításában játszanak szerepet. Mindez mit sem ér, ha figyelmen kívül hagyjuk a készülék 184 fontos vételárát, mely igen kedvezőnek ígérkezik.

A HannsG a szóban forgó típuson felül számos modellel kívánja kielégíteni a vásárlók igényeit. Ezért a HH széria a már használható 18,5 inches képátlótól egészen a házimozira is kiváló 28 colos átmérőig kínál kijelzőket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward