240 Hz-es Porsche Design AOC gamer monitor, bukócsőre emlékeztető állvánnyal

Az új monitor háza fémből készült, dizájnja letisztult és elegáns, ráadásul a díszvilágítás sem hiányzik róla, amellyel Agon vagy Porsche Design logó vetülhet az asztalra.

240 Hz-es Porsche Design AOC gamer monitor, bukócsőre emlékeztető állvánnyal

A népszerű dizájner iroda, a Porsche Design, illetve az AOC szakemberei nemrégiben együttműködésbe léptek, amelynek eredményeként elkészülhetett egy igazán különleges megjelenésű, viszonylag modern hardverrel szerelt gamer monitor, a Porsche Design AOC AGON PD27.

Galéria megnyitása

Az enyhén ívelt kijelzős PD27-es modell külcsínét a Porsche Design csapata álmodta olyanra, amilyen lett: egy elegáns, fém házzal rendelkező monitor készült, amely a prémiumkategóriás termékek világában próbál helyet találni magának. A kijelző egy különleges, ezüst színben pompázó, a versenysportban, a pályaautóknál használatos bukócsövekre emlékeztető állványra került, ami kétségkívül rendhagyó megjelenést kölcsönöz neki.

Az állvány a kijelző magasságának állítására éppúgy lehetőséget ad, mint elforgatásra és döntésre – a magasságállítás 0 és 150 milliméter között valósulhat meg. A kijelző alsó éle mentén egy logó „projektort” helyeztek el, ami vagy a Porsche Design logóját vetíti az asztalra, vagy az Agon sorozat logóját, a fotók szerint fehér színben, de vele együtt Ambient Light FX támogatást is kapunk, ami színes fényekkel szórja meg a monitor környezetét.

Galéria megnyitása

Ez lényegében egy 27 hüvelykes képátlójú, 1000R hajlítást VA panelt használó megoldás, ami 2560 x 1440 pixeles natív felbontást, 0,5 ezredmásodperces MPRT és 1 ezredmásodperces GtG válaszidőt kínál a játékosok számára – mindezekhez 240 Hz-es maximális képfrissítési ráta társulhat. Hab a tortán, hogy az újdonsághoz AMD FreeSyncc Premium Pro támogatás is jár, ami a 48 és 240 Hz közötti frekvenciatartományon belül működik, plusz még LFC támogatást is kapott a termék.

Galéria megnyitása

A 8-bites panel az sRGB színteret 119%-ban, az Adobe RGB színteret 89%-ban, míg az NTSC színteret 85%-ban képes lefedni. A monitor extraként kapott még DisplayHDR 400 támogatást is, ami azt jelenti, hogy minimum 400 cd/m2-es fényerősség elérésére képes – az AOC szerint a maximális fényerősség egyébként 550 cd/m2.

Galéria megnyitása

Az új monitor videó bemenetei között két darab HDMI 2.0-s, illetve két darab DisplayPort 1.4-es csatlakozó sorakozik, amelyek közül előbbiekkel csak 144 Hz-es, míg utóbbiakkal már 240 Hz-es maximális képfrissítési ráta érhető el. A felszereltség részét képezi még egy négyportos USB 3.2-es hub, illetve két darab 5 W-os beépített hangszóró is.

Galéria megnyitása

A sort egy igazi különlegesség, egy Wireless Gaming Keypad zárja, amivel kényelmesen és gyorsan lehet elérni a különböző beállításokat, valamint a különböző játékstílusokhoz passzoló preseteket is. Ez a jelenlegi információk alapján egyfajta infravörös kommunikációt használó távirányító lesz, ahogy az a fenti képen is látható.

A Red Dot Award 2020 díjjal jutalmazott monitor várhatóan novemberben kerül a kiválasztott üzletek, illetve a Porsche Design Store-ok polcaira, ára 799 euró lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap