24 hüvelykes Dell monitor S-IPS panellel

A Dell Japan weboldalán egy meglehetősen érdekes LCD monitor tűnt fel, amely specifikációi alapján igen ígéretesnek tűnik. A termék 24 hüvelykes képátlójú kijelzőt tartalmaz, amely tulajdonképpen egy S-IPS típusú panel. Az új jövevény egyébként a Dell UltraSharp U2410-es típusjelzést viseli.

24 hüvelykes Dell monitor S-IPS panellel

A Dell Japan weboldalán egy meglehetősen érdekes LCD monitor tűnt fel, amely specifikációi alapján igen ígéretesnek tűnik. A 24 hüvelykes képátlóval rendelkező termékben egy S-IPS panel foglal helyet. Az új jövevény egyébként a Dell UltraSharp U2410-es típusjelzést viseli.

A termék kijelzője az Adobe RGB színterének 96%-át, míg az sRGB színtérnek 100%-át képes megjeleníteni, így a monitor rendkívül ideális lehet professzionális felhasználásra. A kijelző 1920 x 1200 pixeles natív felbontással üzemel, válaszideje 6 ms. A fényerő 400 cd/m2-es értéket képvisel, a kontrasztja 1000:1, a dinamikus kontrasztarány pedig 80000:1.

Az U2410-es modell függőleges- és vízszintes betekintési szögei egyaránt 178 fokosak. A monitor egy négyportos USB 2.0-s hubbal is fel van szerelve, és ezen kívül minden szükséges videó bemenetet tartalmaz, amit csak el tudunk képzelni. A szokásos DVI és D-Sub portok mellett HDMI és DisplayPort csatlakozókat is elhelyezett a gyártó az újdonságon, így gyakorlatilag teljes szabadságot élvezhetnek a felhasználók, már ami a csatlakozóválasztást jelenti. Az új UltraSharp monitorra három év garanciát vállal a Dell, a termék ajánlott végfelhasználói ára 760 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward