220MB/s-es SSD-k az Active Media-tól

Két olyan új SSD-vel állt elő az Active Media, amelyek kapacitás helyett még az SSD-k átlagához képest is jelentős sebességgel igyekeznek hódítani. A 2,5-es Predator GT SATA-II vonulat e két új tagja csak 64 és 128GB-ot bír, ám ezeket a címben is említett 220MB/s-es sebességgel és 0,1ms-os hozzáférési idővel olvassa.

220MB/s-es SSD-k az Active Media-tól

Kétúj SSD-vel állt elő az Active Media: a 2,5"-es Predator GT SATA-II vonulat e két új tagja csak 64 és 128GB-ot bír, ám ezeket a címben is említett 220MB/s-es sebességgel és 0,1ms-os hozzáférési idővel olvassa.

A Predator GT széria 128MB-os SDRAM gyorsítótárral, valamint egy új, 8 csatornás vezérlővel dolgozik. A vetélytárs Super Talent is kiadta nemrég a maga MasterDrive SX SSD-meghajtóit, amelyek szintén hasonló képességekkel bírnak, ám olvasás tekintetében csak a vonulatuk legjobbja tudja szintén hozni a 220MB/s-os tempót.

Írás terén már kiegyenlítettebb a helyzet, mivel itt a 64 és a 128GB-os változatok mind az Active Media, mind pedig a Super Talent esetében 120 és 200MB/s-kel dolgoznak. Van azonban még valami, amiben szintén az új Predator-ök vezetnek, ám ez nem egy kimondottan pozitív dolog: az ár. A 64GB-os $200, míg a 128GB-os $370.

A változatosság kedvéért ezúttal a megjelenés sem kérdéses, mivel elvileg már útjára is indították mindkettőt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward