2018-as mobilját frissítette Android 10-re az LG

A G8 ThinQ után most egy régebbi készülék került terítékre, és ennek egészen más a helyzete.

2018-as mobilját frissítette Android 10-re az LG

Az LG az Android 9.0 esetében elképesztően sok kritikát kapott azért, mert nagyon lassan haladt a frissítésekkel. Ráadásul a tervezettnél kevesebb eszközre született meg az Android Pie alapú szoftver, szóval több szempontból is borús lehetett a mobiltulajdonosok hangulata. Az Android 10 esetében viszont eddig úgy tűnik, hogy sikerült magát összekapnia a dél-koreai alakulatnak.

A hónap elején számolhattunk be arról, hogy az LG elkészült az Android 10 rendszerrel a G8 ThinQ okostelefon számára. Most pedig már arról beszélhetünk, hogy a 2018-ban bemutatott G7 One számára is elérhetővé vált az újdonság. A G7 One érdekessége ebből a szempontból, hogy ez egyébként egy Android One platformos okostelefon. Közel másfél évvel ezelőtt még az Android 8.1-gyel jelent meg, szóval az Android 10 már a második főverziós frissítése.

Galéria megnyitása

Itt nincsen jelen az LG saját grafikus felhasználói felülete, az LG UX, hanem a natúr Android élményt kapják a felhasználók. Ennek pedig része az is, hogy hosszan tartóan kap frissítéseket a mobil, és szerencsére ehhez tartja is magát a vállalat. A G7 One esetében a letisztult Android fogadja majd a felhasználókat, és az újításokat tekintve is elsősorban azokat a fejlesztéseket lehet felfedezni, amiket a Google szállít.

Az LG nem is emelte ki a hivatalos változáslistán azokat az újdonságokat, amik az Androiddal érkeztek. Azt viszont megemlíti külön, hogy a kameraszoftver funkcióinak a sora bővül a főverziós frissítéssel, és a meglévők is tovább lettek fejlesztve. Ezen a területen egyedi fejlesztést is alkalmaz az LG, szóval azért akadnak hozzáadott extrák a G7 One Android 10 rendszerében.

Az okostelefonon a frissítést követően már elérhetőek lesznek a legújabb gesztusok, így még jobban lehet majd kezelni a G7 One-t. Biztosítva lesz a sötét mód is, hogy kímélje a felhasználók szemét. És több olyan fejlesztést is tartogat az Android 10, amik magasabb szintre emelik a biztonságot. Ha pedig már a biztonságnál tartunk, akkor azt is meg kell említeni, hogy a frissítés csak a novemberi biztonsági csomagot tartalmazza. Ez egy kicsit szomorú, de remélhetőleg egy kisebb frissítéssel a decemberi javítások is eljutnak majd a masinára.

Galéria megnyitása

A vállalat Észak-Amerikában indította útjára az LG G7 One újabb főverziós frissítését. Egy kanadai felhasználó visszajelzése szerint egyébként a csomag mindössze 741,9 MB-os méretet öltött. Az Android 10 OTA érkezik meg az eszközökre, és ezt egy értesítéssel jelzi a mobil a tulajdonosa számára. A vállalat kiemelte, hogy a készüléket legalább 40%-os szintre kell tölteni a művelet megkezdése előtt. És érdekes módon azt is megjegyezte az LG, hogy a folyamat alatt nem használható az eszköz, segélyhívást sem lehet róla indítani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap