2010: a dupla érintőképernyős laptopok hajnala?

A jelek szerint az olasz V12 Design kis szerencsével megelőzheti az OLPC szépséges és fantasztikus XO-2-esét a maga saját tervezésű, hasonló jellegű, dupla érintőképernyős laptopjával, amely a Canova névre hallgat.

2010: a dupla érintőképernyős laptopok hajnala?

A jelek szerint az olasz V12 Design kis szerencsével meg is előzheti az OLPC szépséges és fantasztikus XO-2-esét a maga saját tervezésű, hasonló jellegű, dupla érintőképernyős laptopjával, amely a Canova névre hallgat.

Mi több, a cég már jó négy éve kidolgozta ezt a koncepciót, amiről pedig most van szó, az már egy javított-továbbfejlesztett, v2.0-ás változat - amin egy meg nem nevezett amerikai gyártóval közösen dolgoznak, és szándékukban áll 16 hónapon belül piacra dobni a kész végterméket.

Valerio Cometti, a V12 Design alapítója és ügyvezető igazgatója egy interjú során azt is elmondta, hogy az új változatnál természetesen alapvető lesz a többérintéses vezérlés támogatás, és emellett felszerelik egy mikrofonnal is, hogy szóbeli parancsokkal is lehessen irányítani.

A képek sajnos csak az eredeti, régi konceptet ábrázolják, mivel az újról még nincsenek képek - de ami azt illeti, már ezek is nagyon szépek; most akkor képzeljük el, vajon mennyivel jobb lehet az új... és reméljük, hogy mielőbb megláthatjuk azt is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward