2006 utolsó Katalizátora is megérkezett

Az AMD tegnap kiadta a 2006-os év utolsó ATI Catalyst driver csomagját, illetve az új bétás Windows Vista drivereket is.

2006 utolsó Katalizátora is megérkezett

Az AMD tegnap kiadta a 2006-os év utolsó ATI Catalyst driver csomagját. Ezzel elérték a 6.12-es verziószámot, ahol a 6 az idei évre, a 12 pedig a kiadások számára utal. Az új változatban többek közt a Black & White 2, a Neverwinter Nights és a Cyberlink PowerDVD-jéhez fejlesztettek, illetve a Catalyst Control Center-ben történtek változtatások.

Eddig az AMD folyamatosan új funkciókkal látta el idáig az ATI Catalyst driver-ét általánosságban, azonban a 6.12-es nem tartalmaz olyan egetrengető változásokat. Hacsak azt nem számítjuk, hogy immáron az ATI CrossFire használóknak is engedélyezi  a DirectX videógyorsítást, bár valószínűleg ez túl sok felhasználót nem érint. Az új driver a Radeon 9500-nál újabb kártyákat mind támogatja, beleértve a Radeon Xpress X1150-et és a 200-as szériát.

A legutolsó Catalyst 6.12 elérhető a Windows XP, Windows XP Media Center és Windows XP Pro X64 változatokra. A tegnapi napon új béta driverek jelentek meg a Windows Vista 32bites és a 64bites változatára is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward