20 napos üzemidőt nyújt a Withings új fitneszkarperece

A Pulse HR azokat próbálja megszólítani, akik egy kitartó társat keresnek a mindennapok és az edzések alkalmára.

20 napos üzemidőt nyújt a Withings új fitneszkarperece

A Withings még 2013-ban mutatta be az egyik első fitneszes megoldását, a Pulse-t, most pedig a vállalat ennek egy erősen ráncfelvarrott változatával rukkolt elő Pulse HR néven. Az újdonság jobb lehetőségeket tartogat az ötéves felmenőjénél, miközben továbbviszi a könnyed viselhető kiegészítő jelleget.

Galéria megnyitása

A Withings viharos időszakon van túl, de mostanra rendeződhettek a sorok a háttérben, és a vállalat nem tétlenkedik, az elmúlt hónapokban ez a mostani már a második friss terméke a Steel HR Sport után. A Pulse HR egy OLED megjelenítőn keresztül fogja a felhasználó felé kommunikálni a teljesítménnyel kapcsolatos információkat. Mint a legtöbb ilyen megoldás, ez a készülék is számolja a lépéseket, kiírja a megtett távot, és egyebek mellett az elégetett kalóriákról is próbálja tájékoztatni az embereket. A vállalat itt egy saját fejlesztésű rendszert, az OS2-t használja, ami korábban már bizonyított a Steel szériába tartozó modellek fedélzetén. Ennek köszönhetően a szerkezet képes lesz mutatni az értesítéseket különböző forrásokból, és azonnal jelzi, amikor bejövő hívás van, és azt is név szerint megjeleníti, hogy ki a hívó – már amennyiben benne van a kontakt a telefonkönyvben. Hangkeltővel nem rendelkezik a kiegészítő, mindent rezgésekkel fog jelezni, folyamatosan aktív módja nincs, gombnyomással vagy a kéz felemelésével lehet bekapcsolni a kijelzőjét.

Galéria megnyitása

A Pulse HR magában foglal minden alapvető mozgási szenzort, valamint a nevének megfelelően rendelkezik pulzusmérővel is. A pulzust a termék rendszeresen mérni fogja, ha pedig sportmódba van kapcsolva valamilyen kiemelt aktivitás miatt, akkor valós időben gondoskodik folyamatos mérésről. Az edzéseknél 10 mozgásformát automatikusan is tud detektálni az eszköz, de egyébként 30 különböző tevékenységből lehet választani, ha manuálisan állítjuk be a sportmódot. A Withings azt is kiemelte a Pulse HR esetében, hogy van kapcsolódó GPS funkciója. Ez persze csak annyit jelent, hogy a mobilon futó alkalmazásának a közbenjárásával a készülék képes követni a felhasználót, jegyzi az útvonalát, a megtett távot és a szintkülönbségeket. A Pulse HR nemcsak nappal, hanem éjjel is dolgozni fog, ilyenkor az alvási ciklusokat monitorozza. Azon túl, hogy hasznos információkkal tud szolgálni ezen a téren is a felhasználók számára, még olyan ébresztési lehetőséget is nyújt, ami az alvási állapotot figyelembe véve tudja a megfelelő pillanatban költeni a viselőjét (Smart Wake-Up).

Galéria megnyitása

A kiegészítő felülről megerősített polikarbonátból van, így bírja majd a strapát, miközben az alja 316L jelölésű rozsdamentes acél, ezáltal a hordás közben jó minőségérzetet biztosít. A Pulse HR a vizes sportoktól sem fog megrettenni, nyugodtan vásárolhatják azok, akik esetleg úszás során is szeretnék hordani az eszközt, ugyanis 5 ATM nyomás képes elviselni a burkolata, szóval 50 méteres mélységig bírja. Az nem derült ki, hogy mekkora akkumulátor teljesít szolgálatot a burkolat alatt, de igazából nem is ez számít, hanem az, hogy milyen üzemidőre lesz képes, és ilyen téren nem lehet majd panasz a kütyüre. A hivatalos adat szerint 20 napot is képes lesz egy szusszal végig dolgozni a Pulse HR, persze a futási teljesítményt jelentősen meghatározza majd az idénybevétel is, de egyébként még a töltés sem tart sokáig, egyetlen óra alatt 80%-ra tölt. A szerkezethez tartozó Health Mate alkalmazás Androidra és iOS-re is elérhető, szóval támogatott a két fő platform – minimum az Android 5.0 vagy az iOS 10 kell hozzá.

A Withings Pulse HR már előrendelhető a vállalat honlapján, de a szállítása csak december 5-én indul majd, szóval még egy kicsit várat magára. A szerkezetért 130 eurót kell leszurkolni, ami nem egy szerény összeg, de az olyan gyártók, mint a Fitbit vagy a Garmin, hasonló áron kínálják a fitneszkarpereceiket, a Withings pedig ezeknek a körébe sorolja magát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap