20 gombos Logitech egér, főként MMO játékosoknak

A Logitech G sorozata egy új, kifejezetten MMO játékosoknak szánt gamer egérrel bővült.

20 gombos Logitech egér, főként MMO játékosoknak

A szóban forgó rágcsáló a Logitech G600 Gaming Mouse nevet kapta, különlegessége pedig az, hogy összesen 20 gombbal rendelkezik, amelyek közül tizenkettőt az egér bal oldalán, egy tömbbe csoportosítva találunk meg. A koncepció már nem új, az egér felépítése viszont meglehetősen ütőképesnek tűnik, ugyanis látszólag elég hely van a gombok között ahhoz, hogy kényelmesen használhassuk őket.

A programozható gombokhoz jár G-Shift funkció is, így megduplázható a segítségükkel előhívható funkciók száma. Az egyes gombokhoz rendelt cselekmények profil formájában elmenthetőek az egér beépített fedélzeti memóriájába, ahonnan azokat könnyedén és gyorsan elő lehet csalogatni. A G600 MMO Gaming Mouse gyárilag három különböző profillal érkezik, amelyek közül kettő az MMO játékokhoz, a harmadik pedig egyéb játékokhoz használható hatékonyan.

A hüvelykujjnál elhelyezett billentyűtömb háttérvilágítása testre szabható: a játékosok 16 millió színárnyalat közül választhatják ki a számukra éppen tetsző színt. A háttérvilágítás esetében több opció is van: a világítás lehet folyamatos, pulzáló, folyamatosan változó, illetve egy idő után elhalványuló is.

A Logitech G600 MMO Gaming Mouse 118 x 75 x 41 milliméteres mérettel bír, kábel nélküli tömege pedig mindössze 133 gramm. A lézeres szenzort használó egér érzékenysége 200 DPI-től 8200 DPI-ig terjed. A termék másodpercenként akár 1000 lekérdezést is végre tud hajtani, a képfeldolgozás sebessége pedig 11,25 megapixel/másodperces értéket képvisel. A rendszer 30G-s gyorsulást is le tud követni, sőt, egy másodperc alatt 4,06 méternyi mozgás feldolgozására is képes.Az egyes gombok élettartama húszmillió lenyomásra tehető, a talp pedig nagyjából 250 kilométernyi mozgást bír ki, mielőtt elkopna. Az egérhez tartozó USB 2.0-s fonott kábel 2 méter hosszú, súlya pedig mindössze 15 gramm.

A feketében és fehérben egyaránt elérhető Logitech G600 MMO Gaming Mouse júliusban kerül a boltok polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 79 euró lesz.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward