2.1-es hangfalszettek az Arcitc műhelyéből

2.1-es hangfalszettek az Arcitc műhelyéből

Az Arctic Sound, amely az Arctic multimédiás részlege, most nem kevesebb, mint négyféle új 2.1-es hangfalrendszerrel jelentkezik, amelyek eltérő dizájnnal és eltérő teljesítménnyel állnak a felhasználók rendelkezésére, így mindenki kiválaszthatja a neki tetsző és igényeinek megfelelő szettet. Az új hangfal szettek összeszerelése és a számítógéphez vagy egyéb audió forráshoz történő csatlakoztatásuk szinte gyerekjáték.

[bold]Arctic Sound S151

[/bold]

Az első terméket a gyártó otthoni és irodai környezetbe szánja. A kompakt hangszórók kevés helyet foglalnak el az asztalon és a mélysugárzó sem mondható nagydarabnak. A szatellit hangszórók 85 x 160 x 86 mm-es mérettel rendelkeznek, míg a mélyláda 155 x 244 x 203 mm-es.

A rendszer súlya 2,4 Kg. A mélyláda 6 ohmos ellenállással bír és 10W RMS teljesítményt kínál, a szatellit sugárzók pedig 4 ohmos impedanciával és egyenként 3,5 W-os RMS teljesítménnyel rendelkeznek. A komplett szettért 23 eurót fognak elkérni az üzletekben.

[bold]Arctic Sound S161

[/bold]

Az S161-es szett már különleges formavilággal rendelkező hangfalakat tartalmaz, amelyek egy modern nappaliban is megállják a helyüket. A szatellit hangfalak hangszórói körül kék ledes fény világít, amennyiben a rendszer üzemel.

A 8 ohmos mélynyomó 11W RMS teljesítményt kínál, míg a két darab, 4-4 ohmos hangszórót tartalmazó szatellit hangfalak egyenként 3,5W-os RMS teljesítménnyel áll a felhasználók rendelkezésére. A mélyláda ebben az esetben 190 x 157 x 162 mm-es mérettel bír, a szatellitek pedig 88 x 157 x 88 mm-es méretűek. Ezért a szettért 29,15 eurót kérnek majd el az üzletekben.

[bold]Arctic Sound S361

[/bold]

A következő versenyző már a klasszikus hangfal dizájnt követi. A szatellitek két-két hangszóróval, a mélyláda pedig két mélynyomóval érkezik. Ennél a terméknél már nem a helytakarékosságot, hanem a lehető legjobb hangzás megteremtését tartották szem előtt a mérnökök. A 200 x 335 x 300 mm-es mélyláda 40W-os RMS teljesítményt kínál, a 115 x 273 x 150 mm-es szatellit hangfalak pedig egyenként 18W RMS teljesítménnyel állnak a felhasználók rendelkezésére.

Ez a szett 77 euróért lesz elérhető.

[bold]Arctic S362

[/bold]

Az utolsó újdonság még az S361-es modellnél is dinamikusabb hangzást kínál majd, legyen szó filmnézésről, zenehallgatásról vagy akár PC-s játékokról. A mélynyomó a maga 144 mm-es átmérőjű membránjával erőteljes basszusokat kínál, a minőségi szatellit hangfalak pedig a kristálytiszta hangzásról gondoskodnak. A teljes szett 74W RMS teljesítménnyel bír (mélyláda: 50W, szatellitek 12W x2). A szatellit hangfalak 266 x 100 x 118 mm-es, a mélyláda pedig 306 x 380 x 248 mm-es mérettel rendelkezik.

Ez a szett az Arcitc Sound divíziójában a 2.1-es hangrendszerek között a felső kategóriát képviseli. Az újdonság ára 84,55 euró lesz.

Az új hangfalszettek hamarosan elérhetővé válnak kereskedelmi forgalomban is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward