19 inches BenQ monitorok 5:4 aránnyal

A BenQ két modellel állt elő az 5:4 arányú kijelzők szegmensében, melyek az E910 és E910T névre hallgatnak.

19 inches BenQ monitorok 5:4 aránnyal

A BenQ két modellel állt elő az 5:4 arányú kijelzők szegmensében, melyek az E910 és E910T névre hallgatnak. A monitorok 1280 X 1024 képpont megjelenítésére alkalmasak (SXGA felbontás), 800:1 kontrasztértékkel, 5ms-os válszidővel, és 250 cd/m² fényerővel büszkélkednek. A kijelzők beépített hangszórókkal és TCO 03-as tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 

A fekete monitor káva és az ezüstszínű hangszóró sáv elegáns megjelenést kölcsönöznek az E910-es modellnek. Az E910T típus formaterve nem sokban különbözik egyszerűbb testvérétől, nála is fekete keret és ezüst díszléc fogad minket. Az E910T modellnél magasságállításra is lehetőség nyílik, így a panel akár 70mm-re is felemelhető. A tervezésnél a legújabb ergonómiai szempontokat is figyelembe vették, ami a kényelmes munkakörülmények megteremtésében játszik szerepet.

A monitorokat multimédiás felhasználásra készítették fel. Legyen szó szövegolvasásról, képmegjelenítésről vagy hangos video lejátszásról, a kijelzők egyik területen sem jönnek zavarba. A diszkrét megszólalás érdekében a monitorokat fejhallgató kimenettel is ellátták. Az E910 és E910T modellek betekintési szögei vízszintesen és függőlegesen is 160 fokosak, és a monitorokat nem csak analóg (D-Sub) csatlakozóval, hanem digitális DVI bemenettel is felszerelték.

A BenQ újdonsült kijelzői július végétől lesznek kaphatók az ajánlott 149 eurós, illetve 179 eurós kiskereskedelmi árakon.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward