1600 MHz-es memória modulok SB noteszgépekhez

1600 MHz-es memória modulok SB noteszgépekhez

A Kingston új So-DIMM memóriamodulokból álló memóriacsomagokról rántotta le a leplet, amelyek azért bírnak komoly jelentőséggel, mert ezeknek a memóriacsomagoknak a tagjai minősülnek jelenleg a leggyorsabb So-DIMM moduloknak azok közül a termékek közül, amik kifejezetten a Sandy Bridge alapú noteszgépekhez készültek. A Kingston új memóriacsomagjai a teljesítményre kihegyezett konfigurációkat, valamint a játékosoknak szánt Sandy bridge alapú noteszgépeket veszik célba.

Galéria megnyitása

A HyperX sorozatba tartozó újdonságok a gyártó már jól ismert, kék színben pompázó HyperX hűtőbordáját hordozzák magukon. A So-DIMM modulokat tartalmazó csomagok esetében közös tulajdonság, hogy mindketten olyan DDR3-as memóriamodulokat tartalmaznak, amelyek 1600 MHz-es órajelen üzemelnek CL9-9-9-27-es időzítés és 1,5V-os feszültség mellett. A Huron River névre keresztelt mobil platform szempontjából ez utóbbi, vagyis a feszültség értéke tekinthető kritikusan fontos pontnak, ugyanis a mobil Sandy Bridge processzorok beépített memóriavezérlőjénél is – csak úgy mint asztali társaiknál – 1,5V-os maximális feszültség alkalmazására van lehetőség anélkül, hogy a memóriavezérlő sérülne, legalábbis az Intel szakemberei korábban így nyilatkoztak.

A DDR3-1600 MHz-es So-DIMM modulok 2 GB-os, valamint 4 GB-os kapacitással készülnek és kétcsatornás memóriacsomagban érhetőek el. A HyperX sorozatú újdonságok közül a 4 GB-os kit, amely két darab 2 GB-os memóriamodult tartalmaz, 67 dollárba kerül, míg két darab 4 GB-os memóriamodullal ellátott 8 GB-os társáért 122 dollárt kell letenni az asztalra. Az új memóriacsomagok – amelyekre egyébként élettartam-garanciát vállal a gyártó – hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban is

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward