144 Hz-es Full HD monitor játékosoknak az AOC-től

A 27 hüvelykes képátlójú újdonság négyféle videó bemenettel és egy remek testreszabhatóságot biztosító állvánnyal áll a játékosok rendelkezésére.

144 Hz-es Full HD monitor játékosoknak az AOC-től

Olcsó(bb) 4K-s monitorokból már lassan Dunát lehet rekeszteni, de ezek a többség számára még mindig igen drágák. Azért ha minden jól megy, akkor hamarosan annyiért is lehet majd 4K-s monitort kapni, amennyibe mostani hírünk főszereplője, az AOC g2770Pqu kerül.

A szóban forgó monitor 27 hüvelykes képátlójú LCD kijelzőt kapott, ami TN+Film alapokon nyugszik, így 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöggel ajándékozza meg nézőjét. Az új monitor UHD helyett "csak" 1920 x 1080 pixeles natív felbontást kínál, képfrissítési rátája azonban a 144 Hz-et is elérheti. Az újdonság 300 cd/m2-es fényerősség, 1000:1 kontrasztarány és 1 ezredmásodperces válaszidő mellett üzemel.

Az új, leginkább játékosoknak szánt monitor egy D-Sub, egy DVI, egy HDMI és egy DisplayPort videó bemenettel érkezik. A gyári állvány segítségével nem csak a kijelző döntésére és elforgatására, de 130 milliméteres tartományon belüli magasságállításra is lehetőség nyílik, sőt, igény esetén akár pivot/portré módba is forgathatjuk a kijelzőt. Az új monitor USB hubot is kapott: a fedélzeten két USB 2.0-s és két USB 3.0-s port lapul. Az újdonságot 2 wattos beépített hangszórókkal is ellátták, de aki inkább a fejhallgatóra szavaz, talál egy 3,5 milliméteres jack audió kimenetet is a sorban.

A 642,4 x 244 x 556 milliméteres mérettel érkező monitor 8 kilogrammot nyom a mérlegen, és rendelkezik VESA 100-as támogatással, azaz könnyedén falra szerelhető.

A három év garanciával érkező monitor a júliusban válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 419 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward